skip to Main Content

Activiteitenbegeleider Kraaghoeve m/v, 32 uur

Is de zorg jou ook op het lijf geschreven? En heb je altijd al willen werken op één van de mooiste uitzichten en omgeving in de regio? Wil je het verschil maken in het leven van een ander? En hierbij werkend veel zorgkennis opdoen? Dan zijn wij op zoek naar jou!
 

Functieomschrijving
Jouw werkplek is het equicentrum De Kraaghoeve aan de Kraagdijk in Terneuzen. Het equicentrum is het hart van Zeeuwse Gronden. Binnen de context van Zeeuwse Gronden speelt de omgang met paarden en de natuur een belangrijke rol.
In deze voormalige boerderij zijn werkplekken, behandelkamers en gemeenschappelijke ruimtes gecreëerd. Het equicentrum is één van de dagbestedingslocaties van Zeeuwse Gronden, en er wordt ook equitherapie gegeven. Aan het equicentrum is ook een dagbehandeling voor jongeren verbonden.
Als activiteitenbegeleider heb je met name een verzorgende en begeleidende rol richting cliënten en worden de werkzaamheden en activiteiten afgestemd op de persoonlijke behoefte van de cliënten. Cliënten kunnen hier nieuwe vaardigheden aanleren en sociale contacten opbouwen waarbij jij dit op individuele basis vorm kunt geven. Daarnaast streven we ernaar een ontspannen sfeer te creëren zodat iedereen zichzelf kan zijn.  Belangrijk is wel dat je affiniteit hebt verzorging van dieren, van klein vee tot paarden, omdat dit onderdeel uitmaakt van de dagbesteding van de cliënten.
 
Wat zoeken wij in jou
Je bent een gedreven activiteitenbegeleider, proactief in de begeleiding van cliënten en wil vol enthousiasme aan de slag om samen met het team op de Kraaghoeve creatieve ideeën vorm te geven en activiteiten te organiseren. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het opstellen en vormgeven van dagbestedingsplannen.
 

  • Ervaring op het gebied van begeleiding van cliënten met een psychische kwetsbaarheid is een pré;
  • Je bent in staat te reflecteren, feedback te geven en ontvangen van collega’s en cliënten;
  • Een rijbewijs B is een must.

 
Daarnaast zijn er nog vaardigheden en kenmerken die we willen zien. Zoals goede sociale vaardigheden, tact en inlevingsvermogen. Je staat stevig in je schoenen en bent een ondernemend type. Je bent in staat om volledig zelfstandig je werkzaamheden uit te voeren en goed in teamverband te kunnen werken.

Het is ook wel heel fijn als je stressbestendig bent en wat humor kunt meenemen!

Dienstverband

We gaan uit van een contract voor 32 uur per week. De werkdagen en de werktijden in overleg volgens rooster. Je start met een tijdelijk contract, waarna mogelijkheid tot verlenging of vaste overeenkomst. Je bent bereid een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen bij indiensttreding.
En tenslotte  bieden we jou één van de mooiste uitzichten en omgeving die je op je werkplek maar kunt wensen!
                                     
Inschaling is conform CAO GGZ, en afhankelijk van leeftijd en ervaring.
 

Geïnteresseerd?

Wil jij graag deel uit maken onze organisatie? Reageer dan voor 1 februari 2022 op deze vacature. Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met onze HR afdeling, (vacature@zeeuwsegronden.nl).
 
Solliciteren

Meer informatie?

Ben je geïnteresseerd? Klik dan op de knop solliciteren!

Back To Top