skip to Main Content

Activiteitenbegeleider Restaurants – Zeeuws-Vlaanderen

Voor onze maatschappelijke restaurants in Zeeuws-Vlaanderen, waaronder "El Cantina" en "'t Cuypje", zijn wij per direct op zoek naar een Activiteitenbegeleider Restaurant m/v voor 24 uur per week.
 

Functieomschrijving
De maatschappelijke restaurants van Zeeuwse Gronden zijn opgestart vanuit de visie dat elk mens recht heeft op een gezonde, betaalbare maaltijd en dat samen eten zorgt voor sociale samenhang. De mensen uit de buurt worden daarom ook nadrukkelijk uitgenodigd en betrokken bij de activiteiten in onze restaurants.

In de keuken en de bediening werken mensen met een psychiatrische kwetsbaarheid. Alle medewerkers worden op hun eigen niveau ingezet op taken passend bij hun mogelijkheden. Als activiteitenbegeleider in het restaurant help je deze medewerkers hun doelen te behalen om een zo groot mogelijke zelfstandigheid te creëren in de uitvoering van hun werk. Daarnaast werk je zelf mee in de keuken of restaurant en ben je gastheer/vrouw voor de mensen die in het restaurant komen eten of drinken.
 

Wat zoeken wij in jou
  • een relevante beroepsgerichte zorgopleiding, minimaal MBO niveau 3;
  • ervaring in en affiniteit met het begeleiden van mensen met een psychische kwetsbaarheid;
  • werkervaring in de horeca;
  • Je hebt gastvrijheid, beleving en vriendelijkheid hoog in het vaandel staan.
  • Je bent in staat te reflecteren, feedback te geven en ontvangen van collega’s en cliënten
  • Je bent bereid om ook buiten het reguliere dienstrooster in te springen voor evenementen
     

Natuurlijk zijn er nog een aantal vaardigheden en kenmerken die we willen zien. Zoals goede sociale vaardigheden en een empathisch vermogen gezien alle contacten die je hebt. Je staat stevig in je schoenen en bent een ondernemend type. Je bent in staat om volledig zelfstandig je werkzaamheden uit te voeren en goed in teamverband te kunnen werken.

Het is ook wel heel fijn als je stressbestendig bent en wat humor kunt meenemen!
 

Dienstverband

We gaan uit van een contract van maximaal 24 uur per week. Je start met een jaarcontract, waarna mogelijkheid tot verlenging of vaste overeenkomst. Je werkt op wisselende dagen en tijden volgens een rooster. Het rooster wordt ruim van tevoren in overleg met elkaar gemaakt. Voornamelijk dagdiensten, maar ook de bereidheid om occasioneel in het weekend te werken (uitwisseling). Het beschikken over een B-rijbewijs is een must.

Je bent bereid een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen bij indiensttreding.

Salaris
Inschaling is conform CAO GGZ, afhankelijk van leeftijd en ervaring.
 

Geïnteresseerd?

Wil jij graag deel uit maken onze organisatie? Reageer dan voor 12 maart 2021 op deze vacature. Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Jarno de Decker (j.dedecker@zeeuwsegronden.nl).
Solliciteren

Meer informatie?

Wil jij graag deel uit maken onze organisatie? Reageer dan voor 28 februari 2021 op deze vacature. Voor vragen over de functie kunt u contact opnemen met Monique van Harn (m.vanharn@zeeuwsegronden.nl).

Back To Top