skip to Main Content

Begeleider

Woonbegeleider m/v locatie Kruiningen 32 uur

Functieomschrijving
Voor onze locatie in Kruiningen zijn we op zoek naar een woonbegeleider. In deze functie ondersteun en begeleid je cliënten in hun leefomgeving. Je draagt zorg voor de juiste begeleiding zoals afgesproken in een persoonlijk zorgplan. Dit is afgestemd op de persoonlijke behoeften van de cliënt.
Onze woonlocatie in Kruiningen is in het bijzonder bedoeld voor jongeren die 24-uursbegeleiding nodig hebben. Hou daarom rekening dat nacht- en weekendwerk in deze functie ook een vereiste is. De locatie ligt in het kleine centrum van Kruiningen, een rustig dorp met wel alle voorzieningen. Het bijzondere van deze locatie is dat ons maatschappelijk restaurant Het Melkmeisje in hetzelfde pand te vinden is. Dit zorgt voor goed contact in het dorp en dagbesteding is binnen handbereik!
 
Wat zoeken wij in jou
 

  • een relevantie beroepsgerichte opleiding, minimaal MBO niveau 4;
  • ervaring in het begeleiding van mensen met een psychische kwetsbaarheid;
  • ervaring in begeleiden van jongeren is een pré;

 
Natuurlijk zijn er nog een aantal vaardigheden en kenmerken die we willen zien. Zoals goede sociale vaardigheden en een empathisch vermogen gezien alle contacten die je hebt. Daarnaast moet je ook zowel in teamverband als zelfstandig kunnen werken. Het is dan ook wel heel fijn als je stressbestendig bent en wat humor kunt meenemen!

 

Dienstverband

Wat bieden we?
We gaan uit van een contract van gemiddeld 32 uur per week. Je participeert in de 24 uurs-dienst. Je start met een tijdelijk contract, waarna mogelijkheid tot verlenging of vaste overeenkomst. Werktijden in overleg volgens rooster. Je bent bereid een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen bij indiensttreding.

Salaris
Inschaling is conform CAO GGZ, afhankelijk van leeftijd en ervaring.
 

Geïnteresseerd?

Geïnteresseerd?
Wil jij graag deel uit maken onze organisatie? Reageer dan voor 8 juni 2020 op deze vacature. Voor vragen over de functie kunt u contact opnemen met Maaike Schneider (m.schneider@zeeuwsegronden.nl)
 
Solliciteren

Meer informatie?

Ben je geïnteresseerd? Klik dan op de knop solliciteren!

Back To Top