Ga naar hoofdinhoud

Woonbegeleider Goes

Zeeuwse Gronden is een instelling voor geestelijke gezondheidszorg. Wij bieden geïntegreerde zorg aan mensen met een ernstige psychiatrische aandoening, vanuit een samenhangend pakket van wonen, behandeling en dagbesteding. De betrokkenheid van familie vormt een kernwaarde. Zeeuwse Gronden heeft momenteel 13 woonlocaties en diverse dagbestedingsprojecten.

Op de woonlocatie in Goes zijn wij per direct op zoek naar een :

Begeleider 32 uur m/v (Woonlocatie Goes)

Onze woonlocatie in Goes staat in de Nieuwstraat en bestaat uit 24 appartementen, een gemeenschappelijke ruimte en een groot binnenhof. Een team van ervaren én nieuwe woonbegeleiders staat elke dag voor onze cliënten klaar. Samen wordt er gekookt, geluncht en gewandeld.

Voor onze locatie in Goes zijn we op zoek naar een woonbegeleider voor 32 uur per week. In deze functie begeleid je cliënten naar zelfstandigheid in een huiselijke sfeer. Samen met je collega’s draag je bij aan individuele en groepsgerichte begeleiding en ondersteuning in de dagelijkse leefsituatie. Je draagt zorg voor de juiste begeleiding zoals afgesproken in een persoonlijk zorgplan. Dit is afgestemd op de persoonlijke behoefte van de cliënt. Je voert triage uit indien nodig, daarnaast bewaak je natuurlijk de voortgang en zorg je voor tijdige signalering en rapportage. Je ondersteunt en stimuleert de cliënt in de zelfstandigheid door methodisch te werken. Indien nodig wordt medicatie verstrekt. Familie is nauw betrokken bij het leven van de bewoners en wij vinden het belangrijk dat het contact ook structureel wordt onderhouden.

Wat vragen we?

  • een relevante beroepsgerichte opleiding, minimaal MBO niveau 4;
  • ervaring in het begeleiden van mensen met een psychische kwetsbaarheid;
  • integer en betrouwbaar;
  • goede sociale vaardigheden en een empathisch vermogen;
  • rijbewijs B is een vereiste.

Natuurlijk zijn er nog een aantal vaardigheden en kenmerken die we willen zien. Je bent in staat om volledig zelfstandig je werkzaamheden uit te voeren en goed in teamverband te kunnen werken. Het is daarbij belangrijk dat je communicatief voldoende onderlegd bent om alle belanghebbenden op een goede manier te woord te kunnen staan.

Het is ook wel heel fijn als je stressbestendig bent en wat humor kunt meenemen!

Dienstverband

We gaan uit van een contract van gemiddeld 32 uur per week. Je start met een contract voor 7 maanden, waarna mogelijkheid tot verlenging of vaste overeenkomst. Het rooster wordt ruim van tevoren in overleg met elkaar gemaakt. .

Je bent bereid een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen bij indiensttreding.

Salaris

Inschaling is conform CAO GGZ schaal 35-40, afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Geïnteresseerd?
Wil jij graag deel uit maken onze organisatie? Reageer dan voor 23 februari 2024  op deze vacature. Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Eefje Hamerlinck (e.hamerlinck@zeeuwsegronden.nl).

 

Helga van Laak

GZ-psycholoog FACT

“Waar ik trots op ben? De tijd voor herstel. We hebben cliënten met een ernstige psychiatrische aandoening, complexe problematiek. Je mag hier echt de tijd nemen die nodig is voor het herstel van de cliënt. Hierbij kan je eigenlijk alles inzetten waarvan je denkt dat dat nodig is.”

// Lees verder >>>

Back To Top