skip to Main Content

Begeleider

Begeleider m/v locatie Yerseke 32 uur

Functieomschrijving
Op onze locatie in Yerseke hebben we vijftien cliënten met hun eigen appartement, plus toegang tot de prachtig ingerichte gemeenschappelijke woonkamer, keuken en grote tuin. Ze worden ondersteund door een jong en enthousiast team van woonbegeleiders, waardoor de bewoners zich als snel thuis voelen. De locatie ligt op loopafstand van de belangrijkste voorzieningen in het dorp, als een supermarkt, een bakker en een bushalte.

Voor onze locatie in Yerseke zijn we op zoek naar een woonbegeleider. In deze functie ondersteun en begeleid je cliënten in hun leefomgeving. Je draagt zorg voor de juiste begeleiding zoals afgesproken in een persoonlijk zorgplan. Dit is afgestemd op de persoonlijke behoeften van de cliënt. Daarnaast bewaak je natuurlijk de voortgang, signaleert en rapporteert tijdig. Je ondersteunt en stimuleert de cliënt in de zelfstandigheid door methodisch te werken. Indien nodig wordt medicatie verstrekt.
 

Wat zoeken wij in jou
  • een relevantie beroepsgerichte opleiding, minimaal MBO niveau 4;
  • ervaring in het begeleiding van mensen met een psychische kwetsbaarheid;
  • integer en betrouwbaar.

 
Natuurlijk zijn er nog een aantal vaardigheden en kenmerken die we willen zien. Zoals goede sociale vaardigheden en een empathisch vermogen gezien alle contacten die je hebt. Daarnaast moet je ook zowel in teamverband als zelfstandig kunnen werken. Het is dan ook wel heel fijn als je stressbestendig bent en wat humor kunt meenemen!

 

Dienstverband

We gaan uit van een contract van gemiddeld 32 uur per week. Je start met een tijdelijk contract, waarna mogelijkheid tot verlenging of vaste overeenkomst. Werktijden in overleg volgens rooster. Je bent bereid een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen bij indiensttreding.

Salaris
Inschaling is conform CAO GGZ, afhankelijk van leeftijd en ervaring.
 

Geïnteresseerd?

Wil jij graag deel uit maken onze organisatie? Reageer dan voor 14 juni 2020 op deze vacature. Voor vragen over de functie kunt u contact opnemen met Ilse Evers (i.evers@zeeuwsegronden.nl)
Solliciteren

Meer informatie?

Ben je geïnteresseerd? Klik dan op de knop solliciteren!

Back To Top