skip to Main Content

Begeleiders, geef je op voor Castlefest!

Een oproepje, geschreven door Johan Kostermans namens alle fanatieke (fantasy)cliënten die graag op vrijdag 31 juli naar Castlefest 2020 willen:

Al 2 jaar gaan we met heel veel plezier naar het fantasy event Castlefest in Lisse. Het is een soort traditie aan het worden. Het eerste jaar waren we met 25 cliënten en het 2e jaar zelfs met 35 cliënten en introducees. De cliënten zijn hier allemaal erg enthousiast over en leven hier het hele jaar naartoe. Bezig met een outfit te maken of sparen om daar iets leuks te kopen.

Het probleem is echter dat het best moeilijk is om hiervoor geschikte begeleiding te vinden. Bij deze wil ik dus op tijd vragen of er mensen binnen Zeeuwse Gronden zijn die mee willen als begeleiding. De datum dat wij naar Castlefest willen is vrijdag 31 juli 2020 en het is in Lisse (kasteel Keukenhof).

Vorige edities
Wij zijn voorgaande jaren met een touringcar hiernaartoe gereden. We reden weg bij de Kraaghoeve en gingen dan door naar een centraal gelegen woonlocatie boven de Westerschelde waar iedereen van boven de Westerschelde zich dan verzameld. De reis ernaartoe duurt 2,5 uur, maar is altijd heel gezellig. We zijn daar dan van ongeveer 12 tot 18 uur en eten daar op het festival.

Het zou erg jammer zijn als we dit jaar niet door zouden kunnen laten gaan. Dus vandaar mijn oproepje. Om een indruk te geven van dit geweldige festival, zie: https://castlefest.nl/nl

Voor komende editie zijn nog 3 begeleiders nodig. Lijkt het je leuk om deze dag als begeleider mee te gaan? Geef je dan op bij Rasmus via: r.vanblarikom@zeeuwsegronden.nl

De groep van Zeeuwse Gronden die in 2019 naar Castlefest is gegaan.

Begeleiders, Geef Je Op Voor Castlefest!
Back To Top