skip to Main Content

Begeleiders m/v, 24 – 32 uur

In verband met de uitbreiding van ons team zijn wij voor diverse locaties in Oost Zeeuws- Vlaanderen op zoek naar woonbegeleiders. Wanneer bij jou het welzijn dan de cliënt op 1 staat en je graag in een huiselijke omgeving werkt met bevlogen collega's, aarzel dan niet en reageer gelijk! 

Functieomschrijving
Voor diverse locaties in Oost Zeeuws – Vlaanderen zijn we op zoek naar begeleiders voor 24-32 uur per week. In deze functie ondersteun en begeleid je cliënten in hun leefomgeving. Daarnaast wordt zorg geboden aan cliënten die ambulant wonen.  Je draagt zorg voor de juiste begeleiding zoals afgesproken in een persoonlijk zorgplan. Dit is afgestemd op de persoonlijke behoeften van de cliënt. Daarnaast bewaak je natuurlijk de voortgang, signaleert en rapporteert tijdig. Je ondersteunt en stimuleert de cliënt in de zelfstandigheid door methodisch te werken. Indien nodig wordt medicatie verstrekt.
 
Wat zoeken wij in jou
  • een relevantie beroepsgerichte opleiding, minimaal MBO niveau 4;
  • ervaring in het begeleiden van mensen met een psychische kwetsbaarheid;
  • integer en betrouwbaar;
  • goede sociale vaardigheden en een empathisch vermogen;
  • in bezit van rijbewijs B.

 
Natuurlijk zijn er nog een aantal vaardigheden en kenmerken die we willen zien. Zoals goede communicatieve vaardigheden gezien alle contacten die je hebt. Je bent in staat om volledig zelfstandig je werkzaamheden uit te voeren en goed in teamverband te kunnen werken. Het is ook wel heel fijn als je stressbestendig bent en wat humor kunt meenemen!
 

Dienstverband

We gaan uit van een contract van 24 – 32 uur per week. Je start met een tijdelijk contract, waarna mogelijkheid tot verlenging of vaste overeenkomst. Werktijden in overleg volgens rooster, in principe zijn onze werktijden doordeweeks tussen 08:00 en 20:00 en in het weekend tussen 11:00 en 19:00. Het verrichten van wachtdiensten maakt onderdeel uit van deze functie.

Je bent bereid een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen bij indiensttreding.

Inschaling is conform CAO GGZ, afhankelijk van leeftijd en ervaring.
 

Geïnteresseerd?

Wil jij graag deel uit maken onze organisatie? Reageer dan zeker op deze vacature. Voor vragen over de functie kunt u contact opnemen met de HR afdeling (vacature@zeeuwsegronden.nl).
 
Solliciteren

Meer informatie?

Ben je geïnteresseerd? Klik dan op de knop solliciteren!

Back To Top