Ga naar hoofdinhoud

Communicatiemedewerker M/V, 32 uur

Zeeuwse Gronden is een unieke ggz-organisatie op het gebied van beschermd wonen, geïntegreerde zorg, behandeling en dagbesteding voor mensen met ernstige psychiatrische problematiek. Onze werkwijze kenmerkt zich door kwalitatieve behandeling op maat, korte lijnen, het nauw betrekken van familie en een zerotolerancebeleid ten aanzien van drugs. Zeeuwse Gronden beschikt over twaalf kleinschalige woonlocaties en diverse dagbestedingsprojecten, waar bevlogen medewerkers elke dag weer met veel aandacht en betrokkenheid de zorg aan cliënten geven die zij nodig hebben. Ter versterking van onze snel groeiende organisatie zijn wij per mei 2023 op zoek naar een:

Communicatiemedewerker M/V, 32 uur

Functie
Jij wordt onze nieuwe collega op het gebied van allround communicatie. Je voorziet collega’s, cliënten en familie van cliënten van actuele en relevante informatie op de juiste toon. Je schrijft teksten van uiteenlopende aard en maakt interessante content voor onze website en social media kanalen. Daarnaast help je in het organiseren van symposia, congressen, lezingen en concerten, maar ook familiebijeenkomsten, beleidsdagen en feestelijke openingen van nieuwe (dagbestedings)locaties. Je benut hiervoor onze verschillende (social) media kanalen optimaal en bewaakt hierbij de huisstijl van de organisatie. Kortom: een leuke, afwisselende functie!

Wat zoeken wij in jou

 • Een afgeronde communicatieopleiding of andere relevante opleiding;
 • Enige jaren werkervaring is een pre;
 • Hbo werk- en denkniveau;
 • Ervaring met het organiseren van evenementen is een pre;
 • Een uitstekende beheersing van het Nederlands en een groot gevoel voor taal;
 • Gevoel voor vormgeving;
 • Zeer goede communicatieve vaardigheden;
 • Een zelfstandige, flexibele en proactieve werkhouding;
 • Affiniteit met de geestelijke gezondheidszorg;
 • Betrokkenheid bij de organisatie;
 • Flexibiliteit qua werkuren en werklocatie: gezien de aard van de werkzaamheden moet er soms ’s avonds, in het weekend of vanaf een andere locatie worden gewerkt;
 • In het bezit van een rijbewijs en bij voorkeur ook een auto.

Dienstverband
We gaan uit van een contract voor 32 uur per week (minder is bespreekbaar). Je start met een jaarcontract, waarna de mogelijkheid bestaat tot verlenging of een vaste overeenkomst. Je bent bereid een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen bij indiensttreding.

Salaris
Inschaling is conform CAO GGZ, schaal 45- 50, afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Geïnteresseerd?
Lijkt het jou leuk om de communicatie te verzorgen en bijeenkomsten te organiseren voor een ggz-instelling die nooit stilstaat? Stuur je sollicitatie dan voor 1 maart 2023 naar vacature@zeeuwsegronden.nl. Kun je wat eerder werk meesturen bij je sollicitatie, graag natuurlijk! Dan krijgen wij alvast een goede eerste indruk. De sollicitatiegesprekken vinden plaats in maart.

Meer informatie?
Voor vragen kun je contact opnemen met Wiwine Bienenmann via w.bienenmann@zeeuwsegronden.nl of 0115-621314.

Back To Top