Ga naar hoofdinhoud

Dag van het werkplezier in de zorg!

Dinsdag 31 januari 2023 is het weer de landelijke Dag van het werkplezier in de zorg. Een dag waarop alle zorgorganisaties in Nederland het werkplezier van zorgprofessionals in de spotlights zet.

Oproep aan zorgorganisaties

Ze roepen elke zorgorganisatie in Nederland op om die dag iets voor hun medewerkers te organiseren. Dit kan van alles zijn, iets groots, iets kleins. Alles om een glimlach op het gezicht van de zorgprofessionals te toveren. Het is dé dag voor aandacht, waardering en respect.

Gratis event

Daarnaast organiseert FWG Progressional People op de Dag van het werkplezier in de zorg een spetterend XL event in het nieuwe AFAS Theater in Leusden, dat plaats biedt aan maar liefst 850 mensen. Op het inspirerende programma staan o.a. pianiste Iris Hond, topkok Ron Blaauw, diverse inspiratiesessies en de uitreiking van de Nationale HR Zorg Award, en Sabine Uitslag in de Klein Geluk in de Zorg Show én als dagvoorzitter. De rode draad van de dag: het thema aandacht.

Het event is gratis toegankelijk voor íedereen die in de zorg werkt. Dus ook jij en jouw team zijn van harte uitgenodigd!

Meer informatie & aanmelden

Back To Top