skip to Main Content

De wekelijkse yogalessen gaan van start

Astrid de Visser gaat yogalessen geven bij Zeeuwse Gronden. Het gaat om DRU yoga, dit is een vloeiende yogavorm die voor iedereen toegankelijk is. Je hoeft er dus niet jong en/of atletisch voor te zijn. 😉 De lessen worden afgesloten met een ontspanningsoefening. De yoga-groep is open: in- (en uit)stromen mag altijd.

Voor wie? Iedereen die yoga wel wat lijkt.
Waar? Op de Kraaghoeve in Terneuzen (in de buitenlucht, bij slecht weer binnen) of in het atelier aan de Herengracht in Middelburg.
Wanneer? Vanaf 12 augustus elke woensdags van 11.00 tot 12.00 uur op de Kraaghoeve in Terneuzen en van 14.00 tot 15.00 uur in het atelier aan de Herengracht in Middelburg.

Zorg dat je een kwartier voor aanvang aanwezig bent, zodat we op tijd kunnen starten met de les. Je hoeft voor de lessen in Terneuzen zelf niets mee te nemen. Matjes, kussens en dekens zijn aanwezig. Het is wel handig en fijn om makkelijk zittende kleding aan te trekken. Voor de lessen in Middelburg mag je je eigen handdoekje meenemen. 

Zin om mee te doen? Meld je aan via: info@zeeuwsegronden.nl of 0115-621314. Bij vragen over de yoga kun je terecht bij Astrid de Visser.

Bekijk de volledige uitnodiging hier.

De Wekelijkse Yogalessen Gaan Van Start
Back To Top