Ga naar hoofdinhoud

Ervaren (Sociaal) Psychiatrisch Verpleegkundige m/v – Zeeuws-Vlaanderen

Zeeuwse Gronden werkt volgens het FACT-model. Het doel is om cliënten zodanig te behandelen, ondersteunen en begeleiden dat zij succesvol en naar tevredenheid zo optimaal mogelijk kunnen functioneren en meedoen in de maatschappij. Op een wijze die henzelf aanspreekt en die veilig is.

Als ervaren (sociaal) psychiatrisch verpleegkundige werk je binnen een multidisciplinair team van meer dan twintig behandelaren, allemaal met hun eigen specialismen. Tijdens het multidisciplinair overleg komen alle disciplines samen en vindt afstemming plaats over de behandeling van de cliënten. Je draagt samen met je collega’s bij aan individuele en groepsgerichte begeleiding en ondersteuning in de dagelijkse leefsituatie.

Daarnaast draag je zorg voor de coördinatie en de voortgang van je eigen caseload. Je voert verpleegkundige handelingen uit, signaleert en rapporteert de voortgang in het kader van het opgestelde behandelplan. Tot slot ondersteun en stimuleer je de cliënt in de zelfstandigheid door methodisch te werken. Indien nodig wordt medicatie verstrekt. Familie is nauw betrokken bij het leven van de cliënten en wij vinden het belangrijk dat het contact ook structureel wordt onderhouden.

Jouw kwaliteiten en professionele achtergrond
  • Een (sociaal) verpleegkundige opleiding op (post) Hbo-niveau of gelijkwaardig functioneren;
  • Je bent BIG geregistreerd als verpleegkundige;
  • Je bent in het bezit van een AGB code of kunt deze aanvragen;
  • Ervaring in het begeleiden van mensen met een psychische kwetsbaarheid;
  • Je beschikt over eigen vervoer en bent in bezit van Rijbewijs B;
  • Je bent in staat om volledig zelfstandig je werkzaamheden uit te voeren;
  • Je draait mee als SPV in de crisisdienst, vanaf 6 maanden na de indiensttreding;
  • Je bent bereid een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen bij indiensttreding.

Natuurlijk zijn er nog een aantal andere vaardigheden en kenmerken die we willen zien. Zoals goede sociale vaardigheden en een empathisch vermogen, gezien alle contacten die je hebt. Maar het is ook belangrijk dat je administratief goed onderlegd bent.

Wat wij jou te bieden hebben

Je komt te werken in een unieke organisatie op het gebied van beschermd wonen, geïntegreerde zorg en dagbesteding voor mensen met een ernstige psychiatrische ziekte. Onze werkwijze kenmerkt zich door korte lijnen, het nauw betrekken van familie en een zerotolerancebeleid ten aanzien van drugs. Zeeuwse Gronden beschikt over twaalf kleinschalige woonlocaties en diverse dagbestedingsprojecten, waar bevlogen medewerkers elke dag weer met veel aandacht en betrokkenheid de zorg aan cliënten geven die zij nodig hebben. Ook bieden we door heel Zeeland zorg aan ambulante cliënten.

We gaan uit van een contract van gemiddeld 32 uur per week. Je start met een tijdelijk contract, waarna mogelijkheid tot verlenging of vaste overeenkomst. We bieden een salaris conform cao ggz (schaal 50-60), afhankelijk van diploma, leeftijd en ervaring.

Solliciteren

Wil jij graag deel uit maken onze organisatie? Stuur je sollicitatie naar vacature@zeeuwsegronden.nl. Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Peggy Pauwels (p.pauwels@zeeuwsegronden.nl).

Back To Top