skip to Main Content

Ervaren Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige m/v

Zeeuwse Gronden is een instelling voor geestelijke gezondheidszorg. Wij bieden geïntegreerde zorg aan mensen met een ernstige psychiatrische aandoening, vanuit een samenhangend pakket van wonen, behandeling en dagbesteding. De betrokkenheid van familie vormt een kernwaarde. Zeeuwse Gronden heeft momenteel 12 woonlocaties en diverse dagbestedingsprojecten.

In verband met de uitbreiding van ons FACT-team boven de Westerschelde zijn we op zoek naar een:

Ervaren Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige m/v

Zeeuwse Gronden werkt volgens het FACT-model. Het doel is om cliënten zodanig te behandelen, te ondersteunen en te begeleiden dat zij succesvol en naar tevredenheid optimaal kunnen functioneren en kunnen meedoen in de maatschappij op een wijze die henzelf aanspreekt en die veilig is.

Als ervaren sociaal psychiatrisch verpleegkundige werk je binnen het multidisciplinair team van meer dan twintig behandelaren, allemaal met hun eigen specialismen. Tijdens een wekelijk interdisciplinair overleg komen alle disciplines samen en vindt afstemming plaats over de behandeling van de cliënten.

Als verpleegkundige draag je samen met je collega’s bij aan individuele en groepsgerichte begeleiding en ondersteuning in de dagelijkse leefsituatie. Je draagt zorg voor de juiste begeleiding en coördineert en voert verpleegkundige handelingen uit zoals afgesproken in een persoonlijk zorgplan. Dit is afgestemd op de persoonlijke behoefte van de cliënt. Je bewaakt natuurlijk de voortgang en je zorgt voor tijdige signalering en rapportage.

Je ondersteunt en stimuleert de cliënt in de zelfstandigheid door methodisch te werken. Indien nodig wordt medicatie verstrekt. Familie is nauw betrokken bij het leven van de cliënten en wij vinden het belangrijk dat het contact ook structureel wordt onderhouden.

Wat vragen we?

  • Naast een hbo-verpleegkunde opleiding heb je ook een afgeronde SPV-opleiding;
  • Je bent BIG geregistreerd als verpleegkundige;
  • Je bent in het bezit van een AGB code of kunt deze aanvragen;
  • Ervaring in het begeleiden van mensen met een psychische kwetsbaarheid;
  • Een evenwichtige persoonlijkheid met voldoende zelfreflectie;
  • Je beschikt over eigen vervoer en bent in bezit van Rijbewijs B;
  • En je bent in staat om volledig zelfstandig je werkzaamheden uit te voeren.

Natuurlijk zijn er nog een aantal vaardigheden en kenmerken die we willen zien. Zoals goede sociale vaardigheden en een empathisch vermogen gezien alle contacten die je hebt. Ook is het belangrijk dat je administratief goed onderlegd bent. Het is ook wel heel fijn als je stressbestendig bent en wat humor kunt meenemen!

Dienstverband
We gaan uit van een contract van gemiddeld 32 uur per week. Je start met een tijdelijk contract, waarna mogelijkheid tot verlenging of vaste overeenkomst. Je bent bereid een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen bij indiensttreding.

Salaris
Inschaling is conform CAO GGZ schaal 60, trede afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Geïnteresseerd?
Wil jij graag deel uit maken onze organisatie? Stuur je sollicitatie naar vacature@zeeuwsegronden.nl. Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Maura Meerbeek (maura.meerbeek@zeeuwsegronden.nl).

Back To Top