skip to Main Content

Ervaren (Sociaal) Psychiatrisch Verpleegkundige m/v

Zeeuwse Gronden is een instelling voor geestelijke gezondheidszorg. Wij bieden geïntegreerde zorg aan mensen met een ernstige psychiatrische aandoening, vanuit een samenhangend pakket van wonen, begeleiding, behandeling en dagbesteding. De betrokkenheid van familie vormt een kernwaarde. Zeeuwse Gronden heeft momenteel 12 woonlocaties en diverse dagbestedingsprojecten.

In verband met de uitbreiding van ons FACT-team in Zeeuws Vlaanderen zijn we op zoek naar een:

Ervaren (Sociaal) Psychiatrisch Verpleegkundige m/v

Zeeuwse Gronden werkt volgens het FACT-model. Het doel is om cliënten zodanig te behandelen, te ondersteunen en te begeleiden dat zij succesvol en naar tevredenheid optimaal kunnen functioneren en kunnen meedoen in de maatschappij op een wijze die henzelf aanspreekt en die veilig is.

Als ervaren (sociaal) psychiatrisch verpleegkundige werk je binnen een multidisciplinair team van meer dan twintig behandelaren, allemaal met hun eigen specialismen. Tijdens het multidisciplinair overleg komen alle disciplines samen en vindt afstemming plaats over de behandeling van de cliënten.

Als verpleegkundige draag je samen met je collega’s bij aan individuele en groepsgerichte begeleiding en ondersteuning in de dagelijkse leefsituatie. Je draagt zorg voor de coördinatie en de voortgang van je eigen caseload en voert verpleegkundige handelingen uit. Je signaleert en rapporteert de voortgang in kader van het opgestelde behandelplan.

Je ondersteunt en stimuleert de cliënt in de zelfstandigheid door methodisch te werken. Indien nodig wordt medicatie verstrekt. Familie is nauw betrokken bij het leven van de cliënten en wij vinden het belangrijk dat het contact ook structureel wordt onderhouden.

Wat vragen we?

 • Een (sociaal) verpleegkundige opleiding op (post) Hbo-niveau of gelijkwaardig functioneren;
 • Je bent BIG geregistreerd als verpleegkundige;
 • Je bent in het bezit van een AGB code of kunt deze aanvragen;
 • Ervaring in het begeleiden van mensen met een psychische kwetsbaarheid;
 • Een evenwichtige persoonlijkheid met voldoende zelfreflectie;
 • Je beschikt over eigen vervoer en bent in bezit van Rijbewijs B;
 • En je bent in staat om volledig zelfstandig je werkzaamheden uit te voeren;
 • Je draait mee als SPV in de crisisdienst, vanaf 6 maanden na de indiensttreding.

De vaardigheden en kenmerken die we verder willen zien:

 • empathisch vermogen
 • goede sociale vaardigheden
 • administratief onderlegd
 • stressbestendig

Dienstverband
We gaan uit van een contract tussen 32 en 36 uur per week. Je start met een tijdelijk contract, waarna de mogelijkheid tot verlenging of vaste overeenkomst. Je bent bereid een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen bij indiensttreding.

Salaris
Inschaling is conform CAO GGZ (schaal 50-60), afhankelijk van diploma, leeftijd en ervaring.

Geïnteresseerd?
Wil jij graag deel uit maken onze organisatie? Stuur je sollicitatie naar vacature@zeeuwsegronden.nl. Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Peggy Pauwels (p.pauwels@zeeuwsegronden.nl).

Back To Top