skip to Main Content

Even voorstellen: nieuwe medewerkers 2020

Er zijn deze maanden nogal wat nieuwe collega’s bij Zeeuwse Gronden begonnen. Tijd dus voor een kort voorstelrondje!

Even voorstellen

Hoi! Mijn naam is Ingeborg Focke-Buysse. Ik ben sinds 1 april werkzaam als begeleider op de locatie in Axel. Ik ben 36 jaar, woon in Breskens, ben getrouwd en samen hebben we 2 jongens van 9 en 12 jaar. Hiervoor heb ik 16 jaar in de gehandicaptenzorg gewerkt. Ik heb heel veel zin in dit nieuwe avontuur!

Hallo allemaal,

Ik ben Aurinka Coppejans, ben geboren en getogen in mooie Zeeuws Vlaanderen en werk sinds 1 juni voor de Zeeuwse Gronden als secretaresse Kind & Jeugd op locatie Kraaghoeve.
Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten!

Hallo allemaal,

Ik ben JoAn de Jager en woon met mijn twee dochters van 12 en 14 in Kapelle. Sinds 1 juni 2020 werk ik als secretaresse aan de Herengracht in Middelburg; na de zomervakantie zal ik daar op maandag en dinsdag zijn.

Hoi

Mijn naam is Astrid de Visser en ik woon in Zierikzee. Na een loopbaan van 27 jaar bij Emergis, heb ik de stap gezet richting Zeeuwse Gronden. Per 1 maart ben ik werkzaam in het Fact team Middelburg. Daarnaast ga ik ook yoga aanbieden bij Zeeuwse Gronden. Dat doe ik nu online, maar ik hoop snel de lessen ‘live’ te kunnen geven.

Hoi,

Mijn naam is Veronique Verstraete. Ik ben per 1 april gestart in de functie van medewerker HR. Gezien de huidige situatie zal ik voorlopig vanaf thuis zoveel mogelijk oppakken, maar ik hoop in de nabije toekomst zeker persoonlijk kennis met iedereen te maken. Ik ben geboren en getogen in het prachtige Zeeuws-Vlaanderen en uiteindelijk hier ook weer mijn thuis gevonden. Ik woon samen met mijn vriend en twee kinderen van 4 en 2 (of bijna 3 zoals ze zelf zegt) jaar.

Je kunt mij (zodra het weer kan) vinden op het kantoor aan de Axelsestraat 8 waar ik eerder 9 jaar op dezelfde locatie met veel plezier het gewerkt, dus ik verwacht dat dit bij Zeeuwse Gronden ook zeker goed gaat komen!

Tot snel!

Mijn naam is Rosan Vette en ik woon in Heinkenszand. Ik ben net afgestudeerd aan de opleiding Social Work en ben sinds maart aan de slag als woonbegeleider bij de Zeeuwse Gronden. Mijn eerste werkmaand ben ik te vinden op locatie Ovezande, om vervolgens in Koudekerke aan de slag te gaan. Ik heb er zin in!

Ik ben Ylona Oosthoek en werk sinds begin februari op de Kraaghoeve als medewerker equitherapie. Daarnaast ben ik maatschappelijk werker in Middelburg. Ik vind het bijzonder en erg leuk om mijn grootste hobby met mijn werk te kunnen combineren. Ik woon overigens in ’s-Heer Hendrikskinderen samen met mijn vriend, 3 pony’s, 2 geitjes en een poes.

Ik ben Ruud Freijzer en 1 februari ben ik begonnen binnen het Fact-team. Ik ben geboren en getogen in Hulst. Voor mijn studie ben ik destijds verhuisd naar Rotterdam waar ik 13 jaar heb gewoond. In januari 2020 ben ik terug in Hulst komen wonen.

In Rotterdam ben ik werkzaam geweest bij Antes. Binnen Antes heb ik eerst enkele jaren binnen het bemoeizorgteam gewerkt. Daarna ben ik overgestapt naar de polikliniek waar ik werkzaam was als behandelaar. Hiernaast maakte ik deel uit van het expertiseteam Zwanger en Verslaafd.

Hoi allemaal…

Mijn naam is Mandy van Hecke en ben sinds 1 januari te vinden aan de receptie van Zeeuwse Gronden aan de Axelsestraat in Terneuzen. Ik ben 46, woon samen en heb een zoon van 20 die in Wageningen studeert. In mijn vrije tijd kijk ik graag een leuke film of serie.

Hallo ik ben Lien Travers, woon in Gent en werk sinds 1 december voor de Zeeuwse gronden als GZ-Psycholoog. Ik ga aan de slag bij het Kind en Jeugd team op de Kraaghoeve in Terneuzen. Naast werken volg ik nog een extra opleiding aan de universiteit voor Gedragstherapeut.

Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten!

Hallo allen,

Ik ben Derek Hendriks. Geboren in Brussel, gestudeerd in Gent en wonend in het aangename Zeeuws-Vlaanderen. Sinds januari ben ik werkzaam als begeleider op locatie Bachlaan. Ik hoop jullie op een van de vele activiteiten van de Zeeuwse Gronden is tegen het lijf te lopen.

Back To Top