skip to Main Content

Even voorstellen: nieuwe medewerkers 2020

Er zijn deze maanden nogal wat nieuwe collega’s bij Zeeuwse Gronden begonnen. Tijd dus voor een kort voorstelrondje!

Even voorstellen

Hallo ik ben Lien Travers, woon in Gent en werk sinds 1 december voor de Zeeuwse gronden als GZ-Psycholoog. Ik ga aan de slag bij het Kind en Jeugd team op de Kraaghoeve in Terneuzen. Naast werken volg ik nog een extra opleiding aan de universiteit voor Gedragstherapeut.

Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten!

Ik ben Ruud Freijzer en 1 februari ben ik begonnen binnen het Fact-team. Ik ben geboren en getogen in Hulst. Voor mijn studie ben ik destijds verhuisd naar Rotterdam waar ik 13 jaar heb gewoond. In januari 2020 ben ik terug in Hulst komen wonen.

In Rotterdam ben ik werkzaam geweest bij Antes. Binnen Antes heb ik eerst enkele jaren binnen het bemoeizorgteam gewerkt. Daarna ben ik overgestapt naar de polikliniek waar ik werkzaam was als behandelaar. Hiernaast maakte ik deel uit van het expertiseteam Zwanger en Verslaafd.

Hoi allemaal…

Mijn naam is Mandy van Hecke en ben sinds 1 januari te vinden aan de receptie van Zeeuwse Gronden aan de Axelsestraat in Terneuzen. Ik ben 46, woon samen en heb een zoon van 20 die in Wageningen studeert. In mijn vrije tijd kijk ik graag een leuke film of serie.

Hallo allen,

Ik ben Derek Hendriks. Geboren in Brussel, gestudeerd in Gent en wonend in het aangename Zeeuws-Vlaanderen. Sinds januari ben ik werkzaam als begeleider op locatie Bachlaan. Ik hoop jullie op een van de vele activiteiten van de Zeeuwse Gronden is tegen het lijf te lopen.

Even Voorstellen: Nieuwe Medewerkers 2020
Back To Top