Ga naar hoofdinhoud

Even voorstellen: nieuwe medewerkers bij Zeeuwse Gronden

De medewerkers die in de afgelopen maanden bij Zeeuwse Gronden zijn begonnen, stellen zich graag aan je voor.

Hoi! Ik ben Maartje en ik werk sinds juni bij de maatschappelijke restaurants van de Zeeuwse Gronden. Ik heb het ontzettend naar mijn zin en hoop hier nog lang te mogen blijven en mijn enthousiasme hier kwijt te kunnen.

Ik ben Fons Mulder, ik ben 35 jaar en woon samen met mijn vriendin en onze 4 kinderen in Hoek. Sinds 1 mei jl. ben ik werkzaam bij de Kraaghoeve in Terneuzen als activiteitenbegeleider. Voor mij voelt het alsof dit werk me op het lijf geschreven is. Het positieve gevoel dat je mensen kunt meegeven na een dag samen in de natuur en bij de dieren gewerkt te hebben, geeft mij elke dag weer voldoening.

Hallo allemaal, ik ben Daisy de Smet.
Woonachtig in het mooie Groede en ik werk sinds 1 mei op de Paardenmarkt in Hulst. Ik heb een aantal jaren geleden de opleiding Pedagogiek afgerond in Tilburg en in de tussentijd diverse banen gehad. Ik ben enorm blij met deze uitdaging binnen Zeeuwse Gronden.

Mijn naam is Nayra Korstanje en ik ben sinds kort werkzaam op locatie Axel. Ik ben geboren en getogen in Zeeuws-Vlaanderen en volg momenteel de opleiding sociaal-maatschappelijke dienstverlening. In mijn vrije tijd hou ik mij bezig met fotografie en game en kook ik graag. Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten, tot snel!

Mijn naam is Teun Allonsius. 4 mei ben ik gestart binnen Zeeuwse Gronden locatie Bachlaan in Hulst. Ik ben 22 jaar oud en woon al mijn hele leven in Zeeuws-Vlaanderen. Hiervoor heb ik een jaar in de jeugdzorg gewerkt en daarvoor een aantal jaar in de gehandicaptenzorg. Met vol enthousiasme ga ik deze nieuwe uitdaging aan! Groeten, Teun

Ik ben Niels van Netten en ben 19 jaar. Ik ben geboren in Amsterdam en getogen in het mooie Zeeland. Op dit moment woon ik in Middelburg. Zojuist ben ik gediplomeerd als begeleider en mag ik vanaf 1 juni echt aan de slag als begeleider op locatie Kruiningen. Op locatie Kruiningen heb ik met veel plezier mijn leerzame stageperiode mogen afsluiten. Ik heb superveel zin om aan de slag te gaan!

Mijn naam is Nikki Nieuwhof, ik ben 28 jaar en ik woon sinds 5 jaar in Zeeuws-Vlaanderen. Ik ben geboren en opgegroeid in Friesland en voor de liefde naar het mooie Zeeland verhuisd. Sinds 1 mei werk ik voor Zeeuwse Gronden als ambulant verpleegkundige en ik ga het FACT-team boven de Westerschelde versterken. Ook zal ik eens per week op de woonvoorziening in Goes werken. Ik heb erg veel zin in dit nieuwe avontuur.

Mijn naam is Crosby van den Abeele. 1 maart ben ik gestart op de locatie Axel. Ik ben 41 jaar en woon sinds kort weer terug in Zeeuws-Vlaanderen na 15 jaar in Den Haag te hebben gewoond. Hiervoor heb ik een aantal jaar op een gesloten instelling (Lange Intensieve Zorg & FPK ) gewerkt in Amsterdam. Ik heb heel veel zin in deze nieuwe uitdaging en wellicht komen we elkaar binnenkort tegen.

Hallo, ik ben Ineke van Dorsselaer, 40 jaar en woon in Zeeuws-Vlaanderen op een boerderij samen met mijn man en 2 kinderen. Ik werk sinds maart bij Zeeuwse Gronden op de Kraaghoeve in Terneuzen. Ik ben vooral werkzaam bij de dieren, waar ook echt mijn passie ligt. Ik ben graag buiten aan het werk, lekker tussen mens en dier!

Hoi,

Ik ben Melanie Datthijn en sinds 1 maart werkzaam als begeleider binnen team ambulant ZVL.
Hiervoor heb ik heel wat jaren in de gehandicaptenzorg gewerkt.
Ik ga met heel veel zin dit nieuwe pad bewandelen.

Mijn naam is Jan Vervaet en ik werk sinds kort als activiteitenbegeleider in de Werkplaats. Ik woon in Assenede en voorheen werkte ik in de kind- en jeugdpsychiatrie. Ik ben blij dat ik in deze organisatie de combinatie kan maken tussen het samenwerken met mensen en het werken met hout.

Groeten!
Jan

Mijn naam is Robbert-Jan Dubbeldam, 28 jaar en woonachtig in Sas van Gent.
Vanaf 8 maart ben ik werkzaam op de locatie in Ovezande.
Voorheen werkzaam binnen de jeugdzorg, maar ga nu voor een prachtige uitdaging bij Zeeuwse Gronden.
Groetjes!

Hallo allemaal!

Mijn naam is Janniek de Klerk en ik woon in het prachtige Zeeuws-Vlaanderen. Sinds 22 februari werk ik voor Zeeuwse Gronden als basispsycholoog Kind en Jeugd. Hiervoor werkte ik bij Emergis Kind en Jeugd. Je kunt mij vinden op de Kraaghoeve in Terneuzen.

Ik kijk ernaar uit jullie te ontmoeten!

Ik ben Lisette en ik ben sinds 18 januari werkzaam als begeleider op de locatie in Goes.
Na ruim elf jaar in de ouderenzorg ben ik afgelopen augustus aan de deeltijdopleiding social work begonnen. Ik ben dan ook erg blij dat ik nu bij Zeeuwse Gronden kan werken, omdat deze functie goed aansluit bij mijn opleiding. Ik heb veel zin in deze uitdaging!

Mijn naam is Alyssa Coldenhoff. Ik ben 23 jaar en geboren in Vlissingen. Sinds 26 januari ben ik werkzaam op locatie Ovezande. Hiervoor heb ik 4 jaar in de jeugdzorg gewerkt en nu ga ik met plezier een nieuwe uitdaging aan.

Hopelijk komen we elkaar na deze gekke tijd eens tegen.

Hallo allemaal!

Ik ben Elke Fournier en ik woon in Gent. Begin 2021 ben ik begonnen met werken bij de Zeeuwse Gronden als Basispsycholoog Kind en Jeugd op de Kraaghoeve.
Ik heb er veel zin in en ik ben benieuwd om jullie allemaal beter te leren kennen.

Tot snel!

Hallo allemaal, ik ben Manon Vergouwe, 32 jaar, kom uit Breskens en ben in november gestart als HR-medewerker om het HR-team tijdelijk te ondersteunen tijdens Mariettes zwangerschapsverlof. Ondanks de gekke periode waarin we nu zitten, hoop ik iedereen snel persoonlijk te ontmoeten. Ik heb in ieder geval enorm veel zin om met alle personeelsvraagstukken aan de slag te gaan!

Hoi! Mijn naam is Ingeborg Focke-Buysse. Ik ben sinds 1 april werkzaam als begeleider op de locatie in Axel. Ik ben 36 jaar, woon in Breskens, ben getrouwd en samen hebben we 2 jongens van 9 en 12 jaar. Hiervoor heb ik 16 jaar in de gehandicaptenzorg gewerkt. Ik heb heel veel zin in dit nieuwe avontuur!

Hallo allemaal,

Ik ben Aurinka Coppejans, ben geboren en getogen in mooie Zeeuws Vlaanderen en werk sinds 1 juni voor de Zeeuwse Gronden als secretaresse Kind & Jeugd op locatie Kraaghoeve.
Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten!

Hoi

Mijn naam is Astrid de Visser en ik woon in Zierikzee. Na een loopbaan van 27 jaar bij Emergis, heb ik de stap gezet richting Zeeuwse Gronden. Per 1 maart ben ik werkzaam in het Fact team Middelburg. Daarnaast ga ik ook yoga aanbieden bij Zeeuwse Gronden. Dat doe ik nu online, maar ik hoop snel de lessen ‘live’ te kunnen geven.

Hoi,

Mijn naam is Veronique Verstraete. Ik ben per 1 april gestart in de functie van medewerker HR. Gezien de huidige situatie zal ik voorlopig vanaf thuis zoveel mogelijk oppakken, maar ik hoop in de nabije toekomst zeker persoonlijk kennis met iedereen te maken. Ik ben geboren en getogen in het prachtige Zeeuws-Vlaanderen en uiteindelijk hier ook weer mijn thuis gevonden. Ik woon samen met mijn vriend en twee kinderen van 4 en 2 (of bijna 3 zoals ze zelf zegt) jaar.

Je kunt mij (zodra het weer kan) vinden op het kantoor aan de Axelsestraat 8 waar ik eerder 9 jaar op dezelfde locatie met veel plezier het gewerkt, dus ik verwacht dat dit bij Zeeuwse Gronden ook zeker goed gaat komen!

Tot snel!

Mijn naam is Rosan Vette en ik woon in Heinkenszand. Ik ben net afgestudeerd aan de opleiding Social Work en ben sinds maart aan de slag als woonbegeleider bij de Zeeuwse Gronden. Mijn eerste werkmaand ben ik te vinden op locatie Ovezande, om vervolgens in Koudekerke aan de slag te gaan. Ik heb er zin in!

Ik ben Ylona Oosthoek en werk sinds begin februari op de Kraaghoeve als medewerker equitherapie. Daarnaast ben ik maatschappelijk werker in Middelburg. Ik vind het bijzonder en erg leuk om mijn grootste hobby met mijn werk te kunnen combineren. Ik woon overigens in ’s-Heer Hendrikskinderen samen met mijn vriend, 3 pony’s, 2 geitjes en een poes.

Hallo ik ben Lien Travers, woon in Gent en werk sinds 1 december voor de Zeeuwse gronden als GZ-Psycholoog. Ik ga aan de slag bij het Kind en Jeugd team op de Kraaghoeve in Terneuzen. Naast werken volg ik nog een extra opleiding aan de universiteit voor Gedragstherapeut.

Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten!

Hallo allen,

Ik ben Derek Hendriks. Geboren in Brussel, gestudeerd in Gent en wonend in het aangename Zeeuws-Vlaanderen. Sinds januari ben ik werkzaam als begeleider op locatie Bachlaan. Ik hoop jullie op een van de vele activiteiten van de Zeeuwse Gronden is tegen het lijf te lopen.

Back To Top