skip to Main Content

Even voorstellen: nieuwe medewerkers bij Zeeuwse Gronden

Er zijn deze maanden nogal wat nieuwe collega’s bij Zeeuwse Gronden begonnen. Tijd dus voor een kort voorstelrondje!

Mijn naam is Teun Allonsius. 4 mei ben ik gestart binnen Zeeuwse Gronden locatie Bachlaan in Hulst. Ik ben 22 jaar oud en woon al mijn hele leven in Zeeuws-Vlaanderen. Hiervoor heb ik een jaar in de jeugdzorg gewerkt en daarvoor een aantal jaar in de gehandicaptenzorg. Met vol enthousiasme ga ik deze nieuwe uitdaging aan! Groeten, Teun

Mijn naam is Nikki Nieuwhof, ik ben 28 jaar en ik woon sinds 5 jaar in Zeeuws-Vlaanderen. Ik ben geboren en opgegroeid in Friesland en voor de liefde naar het mooie Zeeland verhuisd. Sinds 1 mei werk ik voor Zeeuwse Gronden als ambulant verpleegkundige en ik ga het FACT-team boven de Westerschelde versterken. Ook zal ik eens per week op de woonvoorziening in Goes werken. Ik heb erg veel zin in dit nieuwe avontuur.

Mijn naam is Crosby van den Abeele. 1 maart ben ik gestart op de locatie Axel. Ik ben 41 jaar en woon sinds kort weer terug in Zeeuws-Vlaanderen na 15 jaar in Den Haag te hebben gewoond. Hiervoor heb ik een aantal jaar op een gesloten instelling (Lange Intensieve Zorg & FPK ) gewerkt in Amsterdam. Ik heb heel veel zin in deze nieuwe uitdaging en wellicht komen we elkaar binnenkort tegen.

Hallo, ik ben Ineke van Dorsselaer, 40 jaar en woon in Zeeuws-Vlaanderen op een boerderij samen met mijn man en 2 kinderen. Ik werk sinds maart bij Zeeuwse Gronden op de Kraaghoeve in Terneuzen. Ik ben vooral werkzaam bij de dieren, waar ook echt mijn passie ligt. Ik ben graag buiten aan het werk, lekker tussen mens en dier!

Hoi,

Ik ben Melanie Datthijn en sinds 1 maart werkzaam als begeleider binnen team ambulant ZVL.
Hiervoor heb ik heel wat jaren in de gehandicaptenzorg gewerkt.
Ik ga met heel veel zin dit nieuwe pad bewandelen.

Mijn naam is Jan Vervaet en ik werk sinds kort als activiteitenbegeleider in de Werkplaats. Ik woon in Assenede en voorheen werkte ik in de kind- en jeugdpsychiatrie. Ik ben blij dat ik in deze organisatie de combinatie kan maken tussen het samenwerken met mensen en het werken met hout.

Groeten!
Jan

Mijn naam is Robbert-Jan Dubbeldam, 28 jaar en woonachtig in Sas van Gent.
Vanaf 8 maart ben ik werkzaam op de locatie in Ovezande.
Voorheen werkzaam binnen de jeugdzorg, maar ga nu voor een prachtige uitdaging bij Zeeuwse Gronden.
Groetjes!

Hallo allemaal!

Mijn naam is Janniek de Klerk en ik woon in het prachtige Zeeuws-Vlaanderen. Sinds 22 februari werk ik voor Zeeuwse Gronden als basispsycholoog Kind en Jeugd. Hiervoor werkte ik bij Emergis Kind en Jeugd. Je kunt mij vinden op de Kraaghoeve in Terneuzen.

Ik kijk ernaar uit jullie te ontmoeten!

Ik ben Lisette en ik ben sinds 18 januari werkzaam als begeleider op de locatie in Goes.
Na ruim elf jaar in de ouderenzorg ben ik afgelopen augustus aan de deeltijdopleiding social work begonnen. Ik ben dan ook erg blij dat ik nu bij Zeeuwse Gronden kan werken, omdat deze functie goed aansluit bij mijn opleiding. Ik heb veel zin in deze uitdaging!

Mijn naam is Alyssa Coldenhoff. Ik ben 23 jaar en geboren in Vlissingen. Sinds 26 januari ben ik werkzaam op locatie Ovezande. Hiervoor heb ik 4 jaar in de jeugdzorg gewerkt en nu ga ik met plezier een nieuwe uitdaging aan.

Hopelijk komen we elkaar na deze gekke tijd eens tegen.

Hallo allemaal!

Ik ben Elke Fournier en ik woon in Gent. Begin 2021 ben ik begonnen met werken bij de Zeeuwse Gronden als Basispsycholoog Kind en Jeugd op de Kraaghoeve.
Ik heb er veel zin in en ik ben benieuwd om jullie allemaal beter te leren kennen.

Tot snel!

Hallo allemaal, ik ben Manon Vergouwe, 32 jaar, kom uit Breskens en ben in november gestart als HR-medewerker om het HR-team tijdelijk te ondersteunen tijdens Mariettes zwangerschapsverlof. Ondanks de gekke periode waarin we nu zitten, hoop ik iedereen snel persoonlijk te ontmoeten. Ik heb in ieder geval enorm veel zin om met alle personeelsvraagstukken aan de slag te gaan!

Hallo allemaal,
Even voorstellen.
Mijn naam is Ariadne Holthaus en sinds 19 oktober jongstleden werkzaam als receptioniste/telefoniste op het hoofdkantoor van Zeeuwse Gronden, waar ik het erg naar mijn zin heb.
Woonachtig in Terneuzen (opgegroeid in Hoek), moeder van twee geweldig leuke pubers, en baasje van een rode dikke kater!
Een impressie in een notendop, maar zal jullie vast nog wel eens aan de telefoon krijgen.
Tot dan!

Hoi! Mijn naam is Ingeborg Focke-Buysse. Ik ben sinds 1 april werkzaam als begeleider op de locatie in Axel. Ik ben 36 jaar, woon in Breskens, ben getrouwd en samen hebben we 2 jongens van 9 en 12 jaar. Hiervoor heb ik 16 jaar in de gehandicaptenzorg gewerkt. Ik heb heel veel zin in dit nieuwe avontuur!

Hallo allemaal,

Ik ben Aurinka Coppejans, ben geboren en getogen in mooie Zeeuws Vlaanderen en werk sinds 1 juni voor de Zeeuwse Gronden als secretaresse Kind & Jeugd op locatie Kraaghoeve.
Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten!

Hallo allemaal,

Ik ben JoAn de Jager en woon met mijn twee dochters van 12 en 14 in Kapelle. Sinds 1 juni 2020 werk ik als secretaresse aan de Herengracht in Middelburg; na de zomervakantie zal ik daar op maandag en dinsdag zijn.

Hoi

Mijn naam is Astrid de Visser en ik woon in Zierikzee. Na een loopbaan van 27 jaar bij Emergis, heb ik de stap gezet richting Zeeuwse Gronden. Per 1 maart ben ik werkzaam in het Fact team Middelburg. Daarnaast ga ik ook yoga aanbieden bij Zeeuwse Gronden. Dat doe ik nu online, maar ik hoop snel de lessen ‘live’ te kunnen geven.

Hoi,

Mijn naam is Veronique Verstraete. Ik ben per 1 april gestart in de functie van medewerker HR. Gezien de huidige situatie zal ik voorlopig vanaf thuis zoveel mogelijk oppakken, maar ik hoop in de nabije toekomst zeker persoonlijk kennis met iedereen te maken. Ik ben geboren en getogen in het prachtige Zeeuws-Vlaanderen en uiteindelijk hier ook weer mijn thuis gevonden. Ik woon samen met mijn vriend en twee kinderen van 4 en 2 (of bijna 3 zoals ze zelf zegt) jaar.

Je kunt mij (zodra het weer kan) vinden op het kantoor aan de Axelsestraat 8 waar ik eerder 9 jaar op dezelfde locatie met veel plezier het gewerkt, dus ik verwacht dat dit bij Zeeuwse Gronden ook zeker goed gaat komen!

Tot snel!

Mijn naam is Rosan Vette en ik woon in Heinkenszand. Ik ben net afgestudeerd aan de opleiding Social Work en ben sinds maart aan de slag als woonbegeleider bij de Zeeuwse Gronden. Mijn eerste werkmaand ben ik te vinden op locatie Ovezande, om vervolgens in Koudekerke aan de slag te gaan. Ik heb er zin in!

Ik ben Ylona Oosthoek en werk sinds begin februari op de Kraaghoeve als medewerker equitherapie. Daarnaast ben ik maatschappelijk werker in Middelburg. Ik vind het bijzonder en erg leuk om mijn grootste hobby met mijn werk te kunnen combineren. Ik woon overigens in ’s-Heer Hendrikskinderen samen met mijn vriend, 3 pony’s, 2 geitjes en een poes.

Ik ben Ruud Freijzer en 1 februari ben ik begonnen binnen het Fact-team. Ik ben geboren en getogen in Hulst. Voor mijn studie ben ik destijds verhuisd naar Rotterdam waar ik 13 jaar heb gewoond. In januari 2020 ben ik terug in Hulst komen wonen.

In Rotterdam ben ik werkzaam geweest bij Antes. Binnen Antes heb ik eerst enkele jaren binnen het bemoeizorgteam gewerkt. Daarna ben ik overgestapt naar de polikliniek waar ik werkzaam was als behandelaar. Hiernaast maakte ik deel uit van het expertiseteam Zwanger en Verslaafd.

Hoi allemaal…

Mijn naam is Mandy van Hecke en ben sinds 1 januari te vinden aan de receptie van Zeeuwse Gronden aan de Axelsestraat in Terneuzen. Ik ben 46, woon samen en heb een zoon van 20 die in Wageningen studeert. In mijn vrije tijd kijk ik graag een leuke film of serie.

Hallo ik ben Lien Travers, woon in Gent en werk sinds 1 december voor de Zeeuwse gronden als GZ-Psycholoog. Ik ga aan de slag bij het Kind en Jeugd team op de Kraaghoeve in Terneuzen. Naast werken volg ik nog een extra opleiding aan de universiteit voor Gedragstherapeut.

Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten!

Hallo allen,

Ik ben Derek Hendriks. Geboren in Brussel, gestudeerd in Gent en wonend in het aangename Zeeuws-Vlaanderen. Sinds januari ben ik werkzaam als begeleider op locatie Bachlaan. Ik hoop jullie op een van de vele activiteiten van de Zeeuwse Gronden is tegen het lijf te lopen.

Back To Top