skip to Main Content

Even voorstellen: nieuwe medewerkers

Er zijn deze maanden nogal wat nieuwe collega’s bij Zeeuwse Gronden begonnen. Tijd dus voor een kort voorstelrondje!

Even voorstellen

Hallo allemaal,

Ik ben John de Schipper, een geboren en getogen Zeeuw die na vele jaren en diverse organisaties in de zorg nu bij Zeeuwse Gronden het Applicatiebeheer (ICT/automatisering) voor zijn rekening gaat nemen. Mijn standplaats is de Axelsestraat in Terneuzen, maar zodra er storingen, vragen of hulp nodig is kun je me ook op alle andere locaties van Zeeuwse Gronden tegenkomen.

Tot ziens

Hoi allemaal! Ik ben Sara Dobbelaar. Ik woon met m’n man en kinderen in Hulst en sinds half augustus werk ik met veel plezier als gastvrouw op de Bachlaan in Hulst. Ik heb het hier enorm naar mijn zin en kijk er naar uit jullie te ontmoeten.

Hallo allemaal, mijn naam is Libby Celie (19 jaar) en ik woon in Axel. In juli heb ik mijn opleiding paardenhouderij en sport afgerond. Sinds augustus ben ik begonnen als verzorgster voor de paarden bij de Kraaghoeve in Terneuzen. Ik heb het erg naar mijn zin en ik kijk ernaar uit om jullie allemaal te ontmoeten.

Hallo, Ik ben Songul Kurudere (33 jaar), woon in Terneuzen en ben een moeder van een zoontje van 8 jaar. Vorig jaar heb ik stage gelopen bij Zeeuwse Gronden en sinds augustus ben ik drie dagen per week werkzaam bij de Inloop in Terneuzen. Daarnaast ben ik bezig met de opleiding Maatschappelijk Zorg 2e leerjaar. Ik kijk er erg naar uit jullie te ontmoeten.

Martijn Caljouw

Hallo iedereen, mijn naar is Martijn Caljouw en ik ben 28 jaar en woon samen met mijn vriendin in Domburg. Ik heb voor mijn carrière switch bij de Koninklijke landmacht gewerkt, en volg nu de opleiding Maatschappelijke zorg. Ik ben te vinden op de locatie Middelburg en hoop jullie allemaal zo snel mogelijk te leren kennen.

Leanne Varkevisser

Hallo! Mijn naam is Leanne Varkevisser (25 jaar) ik werk sinds augustus op de Kraaghoeve in Terneuzen. Hier werk ik als begeleider op de dagbesteding, dit doe ik met veel plezier.

Hallo allemaal, mijn naam is Urmelon Martis en ik ben 25 jaar oud. Ik woon in Terneuzen en werk sinds begin augustus met veel plezier bij de Zeeuwse Gronden op de Bachlaan in Hulst. Ik hoop jullie allemaal eens te ontmoeten!

Maxim Wille

Hallo iedereen, mijn naam is Maxim Wille (30 jaar). Ik woon in Breskens en ben vader van twee kids. Sinds een maand ben ik bezig met de opleiding Medewerker Maatschappelijke Zorg en ik ben begeleider aan de Klaassenstraat in Terneuzen. Ik verheug me op het aankomende jaar en hoop iedereen binnen Zeeuwse Gronden snel te ontmoeten!

Hallo! Ik ben Marjoleine Kramer (26 jaar) en ben deze week begonnen als communicatiemedewerker bij Zeeuwse Gronden. Hiervoor heb ik bij de PZC en Omroep Zeeland op de redactie gewerkt. Bij Zeeuwse Gronden ga ik me vooral bezighouden met de interne communicatie en evenementen organiseren. Ik heb ontzettend veel zin in deze nieuwe uitdaging en hoop je snel te ontmoeten!

Back To Top