Ga naar hoofdinhoud

Fit2Work

In veel organisaties wordt ingestoken op vitale en betrokken medewerkers die regie nemen over hun loopbaan, die duurzaam inzetbaar zijn, deskundig in hun werkgebied en zich willen binden aan de werkgever, maar in veel van deze organisaties is het een uitdaging om deze thema’s te vertalen naar de werkvloer.

In november 2019 hebben drie partijen (Gors, Viazorg en Respont, in 2020 is Juvent toegevoegd) het initiatief genomen een project op te zetten rondom het thema duurzame inzetbaarheid en vitaliteit, het zogenaamde Fit2Work, voor de gehele sectoren onderwijs, zorg en welzijn in Zeeland.

Fit2Work is gestart vanuit de intentie om iets inspirerend en concreets aan te bieden t.b.v. vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. Het neerzetten van een concreet aanbod ter ondersteuning en vertaling van het vitaliteits- en duurzame inzetbaarheidsbeleid van de deelnemende organisaties, gericht op de medewerker op de werkvloer.

Fit2Work betekent een tal van workshops over vitaliteit in de breedste zin van het woord.

Benieuwd naar wat je zelf kunt aanpakken of welke invloed je er op hebt? Bekijk het uitgebreide aanbod van workshops! Laat je inspireren, verrassen, prikkelen en uitdagen. Niet iedereen wordt fit van sport, of voelt de noodzaak om zijn voedingspatroon om te gooien.

Maar soms knaagt er wel wat. Werkplezier? Zingeving? Een vol hoofd met zorgen of geen nee durven zeggen en keer op keer over je grens gaan?

Meld je aan voor de workshops via https://www.fit2workzeeland.nl/

Back To Top