Ga naar hoofdinhoud

Gastvrouw/gastheer Middelburg

Zeeuwse Gronden is een instelling voor geestelijke gezondheidszorg. Wij bieden geïntegreerde zorg aan mensen met een ernstige psychiatrische aandoening, vanuit een samenhangend pakket van wonen, behandeling en dagbesteding. De betrokkenheid van familie vormt een kernwaarde. Zeeuwse Gronden heeft momenteel 13 woonlocaties en diverse dagbestedingsprojecten.

Voor onze woonlocatie in Middelburg zijn wij op zoek naar een:

Gastvrouw/-heer M/V, 32 uur

Voor onze woonlocatie in Middelburg zijn wij op zoek naar een gastvrouw/-heer die affiniteit heeft met onze doelgroep. In de rol van gastvrouw/-heer zorg je voor een warme ontvangst, ben je het aanspreekpunt voor cliënten, verzorg je het diner en ben je voornamelijk verantwoordelijk voor de huishoudelijke taken.

Ook draag je zorg voor de opvolging van de HACCP, het schoonhouden van huishoudelijke apparaten en de auto. Je ondersteunt daarnaast ook de cliënten in hun huishoudelijke taken.

De functie bestaat o.a. uit de volgende werkzaamheden: Je bereidt zelfstandig het diner en verzorgt de boodschappen voor de woonlocatie. Daarnaast verricht je huishoudelijke werkzaamheden op de woonlocatie en draag je zorg voor de keuken.

Als gastvrouw /-heer word je direct aangestuurd door de Senior van de woonlocatie.

Wat vragen we?
Je bent een gastrouw/-heer in hart en nieren met ervaring in huishoudelijk werk en maaltijden bereiden.

  • Je bent beweging vaardig en werkt ordelijk en hygiënisch.
  • Je hebt affiniteit met de doelgroep.
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B.

Daarnaast zijn er nog vaardigheden en kenmerken die we willen zien. Zoals goede sociale vaardigheden, in staat zijn om zowel een teamverband als zelfstandig te kunnen werken. Je bent integer en betrouwbaar, heb een proactieve houding en hebt goede beheersing van Nederlands taal. Ook vinden we het erg belangrijk dat de visie en werkwijze van Zeeuwse Gronden jou aanspreken.

Dienstverband
We gaan uit van een contract voor 32 uur per week. De werkdagen zijn tussen maandag en vrijdag, de werktijden in overleg. Je start met een tijdelijk contract, waarna mogelijkheid tot verlenging of vaste overeenkomst.

Je bent bereid een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen bij indiensttreding.

Salaris

Inschaling is conform CAO GGZ schaal 20 (€2128- €2737 op basis van 36 uur), trede afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Geïnteresseerd?
Wil jij graag deel uit maken onze organisatie? Stuur dan voor 1 juni 2024 je sollicitatie naar vacature@zeeuwsegronden.nl. De gesprekken voor deze vacature zullen 11 juni in de middag plaatsvinden. Voor vragen over de functie kunt u contact opnemen met de senior van de locatie Elisa Maas (e.maas@zeeuwsegronden.nl).

Back To Top