Ga naar hoofdinhoud

KAM-coördinator M/V

Zeeuwse Gronden is een instelling voor geestelijke gezondheidszorg. Wij bieden geïntegreerde zorg aan voor mensen met een ernstige psychiatrische aandoening, vanuit een samenhangend pakket van wonen, behandeling en dagbesteding. Betrokkenheid van familie vormt een kernwaarde. Zeeuwse Gronden heeft momenteel twaalf woonlocaties en diverse dagbestedingsprojecten. Dit wordt uitgebreid in andere gemeentes binnen Zeeland.

Voor ons Kwaliteitsteam zijn wij op zoek naar een:

KAM-coördinator M/V

De KAM-coördinator is verantwoordelijk voor het opstellen, onderhouden en verbeteren van het KAM-zorgsysteem. Dit houdt in dat de KAM-coördinator zorgt dat de organisatie voldoet aan arbo –en milieuwetgeving en aan de kwaliteitseisen en wensen van de organisatie. Als KAM-coördinator binnen Zeeuwse Gronden ben je op de hoogte van trends en ontwikkelingen op het gebied van verschillende wet –en regelgevingen, bijvoorbeeld op het vlak van arbo, ISO-9001, waterveiligheid en brandveiligheid. Daarnaast heb je als KAM-coördinator een rol in de samenwerking met de kwaliteit –en beleidsmedewerkers op het vlak van het veiligheidsmanagementsysteem. Er kan gevraagd worden om een ondersteunende rol te spelen in interne – en externe audits.

Ben jij de daadkrachtige en zelfstandige professional die wij zoeken? Reageer dan nu op deze functie!

Wat zoeken wij?
Kennis en ervaring met de verschillende wetgeving is een pre. Zeeuwse Gronden biedt de KAM-coördinator aan om benodigde trainingen te volgen. Denkniveau 4 is een vereiste voor de functie.

  • Opzetten van organisatie breed beleid;
  • Activeren van (multidisciplinaire) teams;
  • Normen en richtlijnen interpreteren;
  • Onderhouden van externe contacten;
  • Affiniteit voor kwaliteit en veiligheid;
  • Oog voor risico’s en uitdagingen.

Wat bieden wij?
Natuurlijk een ontzettend leuke functie met betrokken collega’s. Een goede dosis humor mag ook  niet ontbreken. Jij kunt je creativiteit kwijt in jouw vakgebied en je hebt de regie in je eigen werkzaamheden. Behalve dat je regelmatig op het kantoor in de binnenstad van Terneuzen werkt waarbij mensen bij je kunnen aankloppen voor hulp, ben je ook regelmatig op pad.

Verder gaan wij uit van een contract van minimaal 8 uur en maximaal 24 uur. Je kunt het eventueel combineren met een huidige baan, indien gewenst. Werktijden in overleg en volgens rooster. Je bent bereid een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen bij indiensttreding.

Salaris
Inschaling is conform CAO GGZ, afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Geïnteresseerd?
Denk jij dat je voor onze organisatie iets kunt betekenen? Mail dan je cv en motivatie voor 21 januari 2023 naar vacature@zeeuwsegronden.nl.

Back To Top