skip to Main Content

Medewerker financiële administratie m/v (standplaats: Terneuzen) 24-32 uur per week

Zeeuwse Gronden is een instelling voor geestelijke gezondheidszorg. Wij bieden geïntegreerde zorg aan voor mensen met een ernstige psychiatrische aandoening, vanuit een samenhangend pakket van wonen, behandeling en dagbesteding. Betrokkenheid van familie vormt een kernwaarde. Zeeuwse Gronden heeft momenteel twaalf woonlocaties en diverse dagbestedingsprojecten. Dit wordt uitgebreid in andere gemeentes binnen Zeeland.

Ter versterking van onze snelgroeiende organisatie zijn we op zoek naar:

Medewerker financiële administratie m/v (standplaats: Terneuzen) 24-32 uur per week

Heb je passie voor cijfers, werk je planmatig en gestructureerd en kun jij snel schakelen tussen diverse werkzaamheden? Maak je (financiële) systemen makkelijk eigen? Heb je snel door hoe processen werken en vind je het leuk om deze te verbeteren als dat nodig is? Dan ben jij de financieel administratief medewerker die wij zoeken!

Functieomschrijving
Jij bent verantwoordelijk voor de gehele financiële administratie in AFAS. Je hebt uiteenlopende administratieve taken in het financiële proces, van het verwerken van bankmutaties en inkoopfacturen tot het assisteren van de medewerker Planning & Control bij het maken van tijdige, juiste en volledige financiële rapportages. Het is daarbij belangrijk dat je jouw weg kent in onze financiële systemen en processen en daarmee zorg draagt voor een complete en correcte verwerking van onze administratie.

Waar nodig ben je ook bereid om je handen uit te mouwen te steken voor andere ondersteunende administratieve taken. Deze werkzaamheden pak je natuurlijk zelfstandig op. Je werkt in een klein team waarin je altijd voor elkaar klaar staat en elkaars taken kunt overnemen, waar nodig. Samen zorg je ervoor dat de werkzaamheden op tijd en correct worden uitgevoerd. Ook ben je het aanspreekpunt binnen de organisatie voor vragen van collega’s inzake de financiële administratie.

Wat zoeken wij in jou

  • HBO werk en denkniveau;
  • Minimaal 3-5 jaar werkervaring in vergelijkbare functie;
  • Affiniteit met automatiseren van processen;
  • Je hebt grote affiniteit met cijfers en bent goed bekend met MS-Excel;
  • Je bent van nature gedreven, accuraat, flexibel en hebt een proactieve werkhouding;
  • Je hebt kennis en ervaring met AFAS;
  • Je bent vaardig met Office.

Bovenal zoeken wij vooral een financieel administratief medewerker die een proactieve werkhouding heeft, initiatief toont en vooruit kan denken in de processen. Daarnaast moet je zowel in teamverband als zelfstandig kunnen werken en beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden.

Er wordt hard gewerkt maar ook hard gelachen. Het is dan ook wel heel fijn als je stressbestendig bent en wat humor kunt meenemen!

Dienstverband
We gaan uit van een contract van gemiddeld 24 – 32 uur per week, werkdagen en tijden zijn bespreekbaar. Je bent bereid een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen bij indiensttreding.

Salaris
Inschaling is conform CAO GGZ, afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Geïnteresseerd?
Wil jij graag deel uit maken onze organisatie? Reageer dan voor 1 mei 2022  op deze vacature. Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met het afdelingshoofd Peddy van der Burgt (p.vanderburgt@zeeuwsegronden.nl) .

Back To Top