skip to Main Content

Senior Ambulant m/v

Zeeuwse Gronden is een instelling voor geestelijke gezondheidszorg. Wij bieden geïntegreerde zorg aan mensen met een ernstige psychiatrische aandoening, vanuit een samenhangend pakket van wonen, behandeling en dagbesteding. Zowel onder als boven de Westerschelde bieden we ambulante zorg. Ambulant wil zeggen dat de hulp doorgaans bij cliënten thuis plaatsvindt. Het gaat om cliënten met een eigen woning, waarbij behoud van zelfstandigheid centraal staat.

In ons Ambulante team boven de Westerschelde is een vacature vrijgekomen voor een:

Senior Ambulant m/v

Ben jij iemand met ervaring op het gebied van begeleiding van cliënten met een psychische kwetsbaarheid en toe aan een volgende stap, of heb je al leidinggevende ervaring binnen de zorg? Dan is deze vacature als senior medewerker iets voor jou!

Als senior ambulant begeleider draag je onder andere zorg voor de juiste begeleiding zoals afgesproken in een persoonlijk zorgplan. Dit is afgestemd op de persoonlijke behoefte van de cliënt. Het ambulant werk is veelal solistisch, waardoor goede afstemming binnen het team en met de behandelaren zeer belangrijk is. Flexibiliteit staat hoog in het vaandel. Iedere cliënt heeft andere behoeften en dus een ander weekschema. Om aan ieders wensen en benodigdheden zo goed mogelijk te kunnen voldoen, wordt er altijd samen met de cliënt naar een passende oplossing gezocht.

Je ondersteunt en begeleidt cliënten in hun eigen leefomgeving en bent werkzaam door de hele regio. Je komt bij de cliënten en diens familie thuis. Het is jouw rol om de zelfstandigheid van onze cliënten te stimuleren, behouden en bewaken.

Andere taken die ook van de senior medewerker worden verwacht:

 • Ondersteunen en begeleiden van cliënten in hun leefomgeving;
 • Coördinatie van organisatorische, personele, en financiële zaken en bewaakt de kwaliteit daarvan;
 • Draagt zorg voor de juiste ondersteuning/begeleiding afgestemd en tot stand gebracht in een persoonlijk zorgplan;
 • Draagt zorg voor de juiste begeleiding afgestemd op de persoonlijke behoeften van de cliënt. Stimuleert, behoudt en bewaakt de eigen zelfstandigheid van de cliënt;
 • Neemt deel aan in- en externe overleggen;
 • Geeft uitvoering aan delen van het vastgestelde personeelsbeleid en voert in dit kader jaargesprekken, gesprekken bij disfunctioneren en ziekteverzuimgesprekken.

Ook zet je je actief in om de medewerkers te coachen, met het oog op hun beroepsmatige en persoonlijke ontwikkeling. Oftewel, een veelzijdige en uitdagende functie!

Wat vragen we?

 • Een relevante beroepsgerichte opleiding op HBO niveau en/of tot verpleegkundige;
 • Ervaring in leidinggeven;
 • Ervaring in het begeleiden van mensen met een psychische kwetsbaarheid;
 • Uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden;
 • Doorzettingsvermogen;
 • Stressbestendig;
 • In het bezit van Rijbewijs B en eigen vervoer.

Wat bieden we?
We gaan uit van een contract van gemiddeld 32 uur per week (in overleg van af te wijken). Je start met een tijdelijk contract, waarna mogelijkheid tot verlenging of vaste overeenkomst bestaat. Je bent bereid een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen bij indiensttreding.

Salaris
Inschaling is conform CAO GGZ schaal 50, afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Geïnteresseerd?
Reageer voor 24 juni 2022 naar  vacature@zeeuwsegronden.nl.

Voor vragen kun je contact opnemen met Ramona Provoost  (huidige senior) op 0115-621314 of via r.provoost@zeeuwsegronden.nl

Back To Top