skip to Main Content

Senior medewerker woonlocatie Goes

Ter vervanging van een van onze medewerkers zijn wij op zoek naar een senior medewerker Woonlocatie (m/v) voor onze woonlocatie in Goes.

Functieomschrijving

Jouw werkplek is onze woonlocatie in Goes. Deze woonlocatie is in gebruik sinds 2019 en bestaat uit 24 appartementen waardoor het onze grootste locatie is. Een team van ervaren en nieuwe begeleiders staat elke dag klaar voor de cliënten.
Ben jij iemand met ervaring op het gebied van begeleiding van cliënten met een psychische kwetsbaarheid en toe aan een volgende stap, of heb je al leidinggevende ervaring binnen de zorg? Dan is deze vacature als senior medewerker voor jou!

Functie omschrijving
Wij zoeken een bevlogen senior die op eigen wijze wil mee werken aan onze organisatie! Als Senior ben je begeleider en geef je daarnaast ook leiding aan de medewerkers van de dagbesteding. Je zet je actief in om medewerkers te coachen, en het beste uit zichzelf naar boven te halen. Naast het aansturen en operationeel leidinggeven heb je regelmatig overleg met de verschillende disciplines.
Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van organisatorische, personele en financiële zaken van de locatie. Als senior medewerker ben jij het visitekaartje en representatief voor de organisatie. Je draagt de organisatie niet alleen een warm hart toe, je draagt dit ook uit naar buiten in je contacten met derden. Je onderhoud veelvuldig contacten met externe partijen, zoals de Gemeente, omwonenden en andere instanties. Oftewel, een veelzijdige en uitdagende functie!

Wat zoeken wij in jou
Ervaring in het ondersteunen en begeleiden van cliënten met psychische kwetsbaarheid in hun leefomgeving;

  • Uitvoeren van het vastgestelde personeelsbeleid door het voeren van jaargesprekken, verzuimgesprekken etc;
  • Deelnemen aan in- en externe overleggen, dus in het bezit van uitstekende sociale en communicatie vaardigheden;
  • Ervaring als leidinggevende in de zorg een pré;
  • Een relevante beroepsgerichte opleiding op minimaal MBO niveau 4. Opleiding op HBO niveau is een pré.
Dienstverband

We bieden je een zeer diverse functie met veel wisselende contacten van cliënten tot de burgemeester. Je werkt samen in een zeer divers team, maar ook met vrijwilligers, familieleden en behandelaren. Je krijgt als Senior de ruimte om je creatieve ideeën vorm te geven en activiteiten te organiseren. Je valt rechtstreeks onder het bestuur van Zeeuwse Gronden.
 
Dienstverband
We gaan uit van een contract van gemiddeld 32 uur per week (in overleg van af te wijken). Je start met een tijdelijk contract, waarna mogelijkheid tot verlenging of vaste overeenkomst bestaat.
Participeren in wachtdiensten is een vereiste.
 
Je bent bereid een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen bij indiensttreding.

Geïnteresseerd?

Wil jij graag deel uit maken van onze prachtige organisatie? Reageer dan voor 25 april 2021 door te klikken op onderstaande sollicitatieknop!
 
Meer informatie?
Voor vragen kun je contact opnemen met Veronique Verstraete (medewerker HR) op 0115-621314 of via vacature@zeeuwsegronden.nl
Solliciteren

Meer informatie?

Ben je geïnteresseerd? Klik dan hieronder op de knop solliciteren!

Back To Top