skip to Main Content

Tiendelige training: Natuurlijk herstel na ernstig trauma

Ernstig trauma brengt schade toe aan je lichamelijk functioneren. Je kunt hierdoor extreem schrikachtig worden, snel in paniek raken of je nooit veilig voelen. Het tegenovergestelde kan ook, namelijk de ontwikkeling van een apathische houding: wat kan mij het nog schelen?

Zeeuwse Gronden biedt een tiendelige traumatraining aan. In deze cursus leer je hoe het lichamelijk ervaren zelf het vertrekpunt van herstel kan worden. Er is een theoretisch gedeelte over de werking van lichamelijke ervaring, en daarnaast is het een praktische cursus. Aan de hand van oefeningen met paarden leer je de reacties van je lichaam te begrijpen en zet je de eerste stappen naar herstel. De cursus wordt gegeven door Jan van Blarikom en Natalie Bryssinck.

Deelname aan de cursus is mogelijk in overleg met je verwijzer. Aan de cursus gaat een intake vooraf. Het is gewenst dat de verwijzer aanwezig is bij de laatste sessie. De cursus vindt plaats op tien opeenvolgende maandagen van 13:30 tot 15:30 uur op De Kraaghoeve. De eerste cursusdag is op 9 september en de intakes zullen gepland worden in augustus.

Bekijk de volledige uitnodiging hier.

Wil je je aanmelden of graag meer informatie? Stuur dan een mail naar Natalie Bryssinck via n.bryssinck@zeeuwsegronden.nl.

Tiendelige Training: Natuurlijk Herstel Na Ernstig Trauma
Back To Top