skip to Main Content

Toch op de hoogte blijven: het Zeeuwse Gronden journaal

Dat iedereen elkaar nu minder ziet, wil niet zeggen dat we bij Zeeuwse Gronden stilstaan. Sommige dingen gaan gewoon, op aangepaste wijze, door. Sterker nog, deze crisis haalt ongekende creativiteit in mensen naar boven, waardoor mooie initiatieven ontstaan. Om jullie van dit alles op de hoogte te houden, maken we eens in de twee weken een journaal met updates.

Met in editie 3: woonlocatie Axel en de Inloop Terneuzen in beeld, behandelaar Jordi vertelt over het werken in coronatijd, en we zien hoe sommige werkzaamheden op de Kraaghoeve gewoon doorgaan.

 

Met in editie 2: een virtuele rondleiding op de nieuwe woonlocatie in Koudekerke, het verkoophoekje van de Werkplaats, online yoga door collega Astrid en een woordje namens Rita de Rijke, voorzitter van de familieraad.

 

Met in editie 1: de nieuwe dagbestedingslocatie in Middelburg, een stoepconcert in Axel, woonlocatie Goes aan het woord én een hart onder de riem door Jan van Blarikom.

Heb je het journaal van 28 april gezien bij Omroep Zeeland? Vanaf 06:21 is een deel van ons Zeeuwse Gronden journaal te zien. Je kunt deze nieuwsuitzending hier bekijken.

Toch Op De Hoogte Blijven: Het Zeeuwse Gronden Journaal
Back To Top