Ga naar hoofdinhoud

Weekendhulp M/V, 8 uur

Zeeuwse Gronden is een instelling voor geestelijke gezondheidszorg. Wij bieden geïntegreerde zorg aan mensen met een ernstige psychiatrische aandoening, vanuit een samenhangend pakket van wonen, behandeling en dagbesteding. De betrokkenheid van familie vormt een kernwaarde. Zeeuwse Gronden heeft momenteel 13 woonlocaties en diverse dagbestedingsprojecten.

Voor het equicentrum De Kraaghoeve in Terneuzen, zijn we op zoek naar een:

Weekendhulp M/V, 8 uur

Jouw werkplek is het equicentrum De Kraaghoeve aan de Kraagdijk in Terneuzen. Het equicentrum is het hart van Zeeuwse Gronden. Binnen de context van Zeeuwse Gronden speelt de omgang met paarden en de natuur een belangrijke rol.

In deze voormalige boerderij zijn werkplekken, behandelkamers en gemeenschappelijke ruimtes gecreëerd. Het equicentrum is één van de dagbestedingslocaties van Zeeuwse Gronden. Als weekendhulp verzorg je de paarden en het kleinvee gedurende de weekenden, wanneer de Kraaghoeve gesloten is. Belangrijk is dat je zelfstandig kunt werken, want je bent alleen aan het werk. Daarom zijn we ook op zoek naar een collega van minimaal 18 jaar en ervaring met de verzorging van paarden en (affiniteit met) kleinvee.

Wat bieden we?
We gaan uit van een contract voor 8 uur per week. De werkdagen in het weekend en de werktijden zijn in overleg en volgens rooster. Je krijgt een contract voor 8 uur per week. Je bent bereid een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen bij indiensttreding.

En tenslotte  bieden we jou één van de mooiste uitzichten en omgeving die je op je werkplek maar kunt wensen!

Salaris
Inschaling is conform CAO GGZ en afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Geïnteresseerd?
Wil jij graag deel uit maken onze organisatie? Reageer dan op deze vacature via vacature@zeeuwsegronden.nl. Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met de senior van de locatie, Yentel Zuidweg 0115-621314 (y.zuidweg@zeeuwsegronden.nl).

Back To Top