Ga naar hoofdinhoud

Woonbegeleider m/v – Kruiningen

Zeeuwse Gronden is een instelling voor geestelijke gezondheidszorg. Wij bieden geïntegreerde zorg aan mensen met een ernstige psychiatrische aandoening, vanuit een samenhangend pakket van wonen, behandeling en dagbesteding. De betrokkenheid van familie vormt een kernwaarde. Zeeuwse Gronden heeft momenteel 12 woonlocaties en diverse dagbestedingsprojecten.

In verband met de uitbreiding van ons team op de woonlocatie in Kruiningen zijn wij per direct op zoek naar een:

Woonbegeleider m/v

Voor onze locatie in Kruiningen zijn we op zoek naar een woonbegeleider. In deze functie ondersteun en begeleid je cliënten in hun leefomgeving.

Onze woonlocatie is voornamelijk bedoeld voor jongeren. Je begeleidt cliënten naar zelfstandigheid in een huiselijke sfeer. Samen met je collega’s draag je bij aan individuele en groepsgerichte begeleiding en ondersteuning in de dagelijkse leefsituatie. Daarnaast hebt een actieve bijdrage aan de totstandkoming en uitvoering van de persoonlijke zorgplannen die zijn afgestemd op de persoonlijke behoeften van de cliënt. Er is sprake van een nauwe samenwerking met het netwerk van de cliënten.

Wij bieden 24-uursbegeleiding aan. Houdt daarom rekening dat nacht- en weekendwerk in deze functie ook een vereiste is.

Wat vragen we?

  • een relevantie beroepsgerichte opleiding, minimaal MBO niveau 4;
  • ervaring in het begeleiden van mensen met een psychische kwetsbaarheid;
  • ervaring in begeleiden van jongeren is een pré;
  • goede communicatieve vaardigheden, sociale vaardigheden en een empathisch vermogen.

Daarnaast moet je zowel in teamverband als zelfstandig kunnen werken. Het is dan ook wel heel fijn als je stressbestendig bent en wat humor kunt meenemen!

Wat bieden we?
We gaan uit van een contract van gemiddeld 32 uur per week. Je participeert in de 24 uurs-dienst. Je start met een tijdelijk contract, waarna mogelijkheid tot verlenging of vaste overeenkomst. Werktijden in overleg volgens rooster. Je bent bereid een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen bij indiensttreding.

Salaris
Inschaling is conform CAO GGZ, afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Geïnteresseerd?
Wil jij graag deel uit maken onze organisatie? Reageer dan voor 1 december 2022 op deze vacature. Voor vragen over de functie kunt u contact opnemen met de HR afdeling (hr@zeeuwsegronden.nl).

Back To Top