skip to Main Content

Woonbegeleider m/v Middelburg, 32 uur

Zeeuwse Gronden is een instelling voor geestelijke gezondheidszorg. Wij bieden geïntegreerde zorg aan mensen met een ernstige psychiatrische aandoening, vanuit een samenhangend pakket van wonen, behandeling en dagbesteding. De betrokkenheid van familie vormt een kernwaarde. Zeeuwse Gronden heeft momenteel 12 woonlocaties en diverse dagbestedingsprojecten.

Voor onze woonlocatie in Middelburg zijn wij op zoek naar een:

Woonbegeleider m/v, 32 uur

Per 1 oktober 2022 zijn we voor onze locatie in Middelburg op zoek naar een woonbegeleider. Op loopafstand van het centrum en tegelijkertijd dicht bij de rustieke polderweggetjes bevindt zich woonlocatie Middelburg. Dit appartementencomplex aan de Noordsingel biedt een thuis aan vijftien bewoners, variërend van jongvolwassenen tot pensioengerechtigden. In de functie van woonbegeleider ondersteun en begeleid je cliënten in hun leefomgeving.

Je begeleidt cliënten naar zelfstandigheid in een huiselijke sfeer. Samen met je collega’s draag je bij aan individuele en groepsgerichte begeleiding en ondersteuning in de dagelijkse leefsituatie. Daarnaast geef je een actieve bijdrage aan de totstandkoming en uitvoering van de persoonlijke zorgplannen die zijn afgestemd op de persoonlijke behoeften van de cliënt. Er is sprake van een nauwe samenwerking met het netwerk van de cliënten.

Wat vragen we?

  • een relevantie beroepsgerichte opleiding, minimaal MBO niveau 4;
  • ervaring in het begeleiden van mensen met een psychische kwetsbaarheid;
  • goede communicatieve vaardigheden, sociale vaardigheden en een empathisch vermogen;
  • in het bezit van rijbewijs B.

Daarnaast moet je zowel in teamverband als zelfstandig kunnen werken. Het is dan ook wel heel fijn als je stressbestendig bent en wat humor kunt meenemen!

Wat bieden we?
We gaan uit van een contract van 32 uur per week, dit is bespreekbaar. Werktijden in overleg volgens rooster. Je bent bereid een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen bij indiensttreding.

Salaris
Inschaling is conform CAO GGZ, afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Geïnteresseerd?
Wil jij graag deel uit maken onze organisatie? Mail dan je sollicitatie naar vacature@zeeuwsegronden.nl. Voor vragen over de functie kunt u contact opnemen met Elisa Maas (e.maas@zeeuwsegronden.nl).

Back To Top