Ga naar hoofdinhoud

Zeeuwse dag van de Zorg!

Als zorgprofessionals bevinden we ons in een roerige tijd. Een tijd waarin jouw flexibiliteit, doorzettingsvermogen en leiderschap behoorlijk op de proef wordt gesteld. Misschien heb je jezelf af en toe afgevraagd waarom je ook alweer voor de zorg hebt gekozen? Niet doen! Wij helpen jou de liefde voor jouw prachtige vak weer of nog verder op te laten bloeien! Want plezier in je werk is toch het belangrijkste wat er is?

Speciaal voor jullie organiseren diverse Zeeuwse zorginstellingen een Online Evenement dat volledig in het teken staat van WERKGELUK en LEIDERSCHAP. Een extra cadeautje voor jou tijdens de Zeeuwse Dag van de Zorg. Om jou verder te helpen, maar ook om je te bedanken en in het zonnetje te zetten.

Wat kun je verwachten?

Reken op een gevarieerd programma met onder andere een inspirerende keynote van Pieterbas Lalleman en interessante workshops, bijvoorbeeld over Verpleegkundig Leiderschap. Tijdens een interactief rondetafelgesprek vertellen diverse zorgprofessionals je meer over de laatste ontwikkelingen op het gebied van zorginnovatie en daarnaast zorgen ze voor een ludieke afsluiter die je niet wilt missen!

Ben jij erbij 12 mei?

Aanmelden kan tot en met 4 mei via onderstaande aanmeld button. Hou daarnaast de webpagina: viazorg.nl/zeeuwsedagvandezorg in de gaten voor updates rondom het programma.

Aanmelden

Back To Top