skip to Main Content

Zorgconsulent

Vaardige zorgconsulent m/v gezocht! 

Functieomschrijving
Op basis van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) wordt er naar gestreefd mensen zo lang mogelijk thuis te laten wonen. Daarnaast geeft de Wet Langdurige Zorg (WLZ) recht op zorg aan mensen die blijvend aangewezen zijn op zorg nabij of permanent toezicht.
Als Zorgconsulent bij Zeeuwse Gronden ben je verantwoordelijk voor het indienen van aanvragen van beschikkingen voor onze cliënten, op basis van de mogelijkheden binnen de richtlijnen en voorwaarden vanuit de WMO en WLZ. Je adviseert in mogelijkheden met betrekking tot veranderingen in de zorgvraag (in overleg met de behandelaren) en ontwikkelingen die van invloed zijn op de zorgvraag van de cliënt. Je hebt in deze rol veel contact met de gemeente voor de aanvragen en opvolging van WMO beschikkingen en met het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ) voor het aanvragen van WLZ-indicaties. Je houdt de wijzigingen en ontwikkelingen binnen wet- en regelgeving bij, adviseert onze staf en vertaalt deze naar toepassingen en mogelijkheden in onze organisatie.
 
Wat zoeken wij in jou
  • een relevante HBO opleiding in de zorg (zoals Social Work of vergelijkbaar)
  • je hebt kennis van alle relevante wetgeving, zoals de WMO en WLZ
  • relevante kennis en ervaring in de psychiatrie is een pré

 
Natuurlijk zijn er nog een aantal vaardigheden en kenmerken die we willen zien. Zoals goede administratieve en communicatieve vaardigheden gezien alle contacten die je hebt en je verantwoordelijk bent voor het correct en conform indienen van de aanvragen. Collegialiteit staat bij ons in het team hoog in het vaandel en daarnaast ben je in staat om volledig zelfstandig je werkzaamheden uit te voeren.
Het is ook wel heel fijn als je wat humor kunt meenemen!
 
 

Dienstverband

Dienstverband
We gaan uit van een contract van gemiddeld 24 – 32 uur per week. Je start met een tijdelijk contract, waarna mogelijkheid tot verlenging of vaste overeenkomst. Werktijden op vaste dagen in overleg.
Je bent bereid een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen bij indiensttreding.
Salaris
Inschaling is conform CAO GGZ, afhankelijk van leeftijd en ervaring.   
 

Geïnteresseerd?

Wil jij graag deel uit maken onze organisatie? Reageer dan voor 1 februari 2022 op deze vacature, sollicitaties mogen naar vacature@zeeuwsegronden.nl. Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Fauve Fister (f.fister@zeeuwsegronden.nl) 0115-621314.
 
Solliciteren

Meer informatie?

Ben je geïnteresseerd? Klik dan op de knop solliciteren!

Back To Top