Ga naar hoofdinhoud

Activiteitenbegeleider DWZ in Goes

Demontage Werkplaats Zeeland is een dagbestedingsproject waar mensen, voor wie werken geen vanzelfsprekendheid is, een plek vinden om hun talenten te (her)ontdekken en werkervaring op te doen. We bieden een beschermde werkplek waar onder deskundige begeleiding en op innovatieve wijze wordt gewerkt aan het verbeteren van onze leefomgeving. Dagbesteding kan mensen opnieuw een verhaal en een stem geven. Daardoor ontstaat zicht op een toekomst waarin waardering, meedoen, het opbouwen van sociale contacten en samenhang met de omgeving voor een positieve impuls zorgen.

Om dit te realiseren is DWZ op zoek naar een geschoolde en gemotiveerde begeleider die kennis en ervaring inzet om een stabiele en stimulerende omgeving te creëren waar kwetsbare mensen maximaal tot hun recht komen.

Activiteitenbegeleider (m/v)

Functieomschrijving

Als activiteitenbegeleider ben je breed inzetbaar bij DWZ. Je hebt een motiverende en stimulerende rol. Je staat stevig in je schoenen om voor de cliënten een veilige en stabiele werkomgeving te kunnen creëren. De werkzaamheden zijn divers. Je staat in voor een juiste en veilige demontage van steeds wisselende goederen. Tussen de middag wordt er gekookt en ook daar is begeleiding bij nodig.

Wat zoeken wij in jou
  • Een relevante beroepsgerichte opleiding in de zorg op minimaal MBO niveau 3
  • Een rijbewijs B is een must
  • Enig technisch inzicht en handigheid
  • Goede sociale vaardigheden, waaronder tact en inlevingsvermogen
  • Een evenwichtige persoonlijkheid
  • Zowel in teamverband als zelfstandig kunnen werken
  • Verrichten van bijbehorende administratieve werkzaamheden
  • Je bent integer en betrouwbaar
  • Kennis van en ervaring met intermenselijke verhoudingen
Dienstverband

We zoeken iemand voor 24 uur per week. Het betreft een tijdelijk dienstverband van 1 jaar met uitzicht op een vast contract bij gebleken geschiktheid. Je bent bereid een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen bij indiensttreding.

Salaris

Inschaling is conform CAO GGZ, afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Geïnteresseerd?

Denk jij dat je voor onze organisatie iets kunt betekenen? Stuur je sollicitatie voor 12 februari naar LeoDekker@dwzbv.nl. Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met Leo Dekker op 0113-222348 of Miranda Dieleman op 06-53650964. Na 12 februari krijg je bericht of we je uitnodigen voor een gesprek.

Back To Top