skip to Main Content

Agenda

Wij doen er alles aan om cliënten, familieleden en medewerkers nauw te betrekken bij Zeeuwse Gronden. Daarom organiseren we vele uitstapjes, workshops en activiteiten. Daarnaast staan er voor geïnteresseerden en externe partijen geregeld open dagen, symposia en netwerkmomenten op de agenda.

Lentewandeling in de omgeving van Yerseke

Dinsdag 26 maart gaan we weer wandelen. We vertrekken om 09:30 uur vanuit de Kraaghoeve en rond 10:00 uur zijn we in Yerseke en begint de wandeling.

Opening fototentoonstelling ”Wie is van goud?”

Op 4 april wordt de fototentoonstelling ”Wie is van goud?” geopend: een reeks portretten van medewerkers en cliënten van Zeeuwse Gronden.

Kom naar de Open Dag!

Op zaterdag 6 april organiseren wij een open dag voor studenten, stagiaires, zij-instromers en andere geïnteresseerden die eens een kijkje willen nemen bij onze ggz-organisatie.

Workshop snijden als een kok

Heb je altijd al willen leren snijden zoals de koks het doen? Dat kan! Op maandag 8 april kun je van 14:00 tot 16:00 uur meedoen aan de workshop professioneel hakken en snijden in het Melkmeisje in Kruiningen. Ook kun…

Strong Viking Mud Edition

Deins jij niet terug voor een beetje modder? Doe dan mee aan de Strong Viking Mud Edition op zaterdag 13 april 2019 op Domein Puyenbroeck. 

Voetbaltoernooi Zeeuwse Zomercup

Op woensdag 15 mei is het tijd voor het sportiefste en gezelligste voetbaltoernooi van Zeeland! Deze dag strijden 12 teams om de felbegeerde Zeeuwse Zomercup.

Dressuurwedstrijd Naked Riding

Paardrijden op een zo natuurlijk mogelijke wijze vinden we bij Zeeuwse Gronden het allermooist. Daarom organiseren we op zaterdag 18 mei een dressuurwedstrijd met jurering, compleet gericht op ‘Naked Riding’.

Castlefest 2019

Houd je van fantasie, sprookjes, muziek en plezier? Op vrijdag 2 augustus 2019 is het Castlefest in De Keukenhof te Lisse, een feest voor jong en oud! Ook vrijwilligers en familie zijn van harte welkom. De borg bedraagt €40,-. Bij…

Back To Top