skip to Main Content

Agenda

Wij doen er alles aan om cliënten, familieleden en medewerkers nauw te betrekken bij Zeeuwse Gronden. Daarom organiseren we vele uitstapjes, workshops en activiteiten. Daarnaast staan er voor geïnteresseerden en externe partijen geregeld open dagen, symposia en netwerkmomenten op de agenda.

Muziekclub Zeeuwse Gronden gaat van start

De start van de Muziekclub van Zeeuwse Gronden is tot nader orde uitgesteld i.v.m. het coronavirus. Hopelijk kan de Muziekclub vanaf 9 april van start, maar dit is uiteraard onder voorbehoud.

De paden op de lanen in: wandeltrainingen

De wandelmarathon van Zeeuws Vlaanderen is afgelast i.v.m. het coronavirus. De wandeltrainingen hiervoor zijn om deze reden dan ook afgelast.

Strong Viking Run Mud Edition

De Strong Viking Run Mud Edition van zaterdag 18 april aanstaande is afgelast i.v.m. het coronavirus.

Zeeuwse Zomercup

Woensdag 20 mei wordt er gestreden om de felbegeerde Zeeuwse Zomercup op de voetbalvelden van VV Terneuzen.

Congres Mens & Natuur

Zeeuwse Gronden organiseert het Congres Mens & Natuur, dit is van woensdagavond 10 t/m vrijdagmiddag 12 juni a.s in Terneuzen.

Wandelen met extra plezier

We organiseren begin van de zomer een wandeling voor cliënten en familie. Van donderdag 18 juni tot en met maandag 22 juni wandelen we in het prachtige Limburgse land.

Start jeugdaanbod

Zeeuwse Gronden is gestart met het aanbieden van jeugdzorg. We bieden hulp en ondersteuning aan kwetsbare kinderen en jongeren tussen de zes en drieëntwintig jaar oud die…

Back To Top