skip to Main Content

Agenda

Wij doen er alles aan om cliënten, familieleden en medewerkers nauw te betrekken bij Zeeuwse Gronden. Daarom organiseren we vele uitstapjes, workshops en activiteiten. Daarnaast staan er voor geïnteresseerden en externe partijen geregeld open dagen, symposia en netwerkmomenten op de agenda.

Wandeling Plukvliet

Op dinsdag 25 september gaan we wandelen in de omgeving van Plukvliet in Kortgene. Na de wandeling zal daar ook de lunch klaarstaan.

Kraaghoeve Rit

Om de aanleg van ruiterpaden verder te promoten, wordt er op zaterdag 29 september in samenwerking met de RRZVL een rit georganiseerd voor ruiters en menners.

Netwerkontbijt

Op maandag 1 oktober organiseren wij alweer ons vierde netwerkontbijt op de Kraaghoeve. Iedereen die een connectie heeft met Zeeuwse Gronden of met de zorgsector, is van harte welkom. 

Roze 50+ koffie-uurtje bij El Cantina

Op vrijdag 5 oktober organiseren we een koffie-uurtje rondom Roze 50+. Deze beweging is al jaren intensief betrokken bij het wel en wee van LHBT-ouderen.

Ronde van Zeeuwse Gronden

Op initiatief van Geert Vijncke organiseren we voor de eerste keer ‘de Ronde van Zeeuwse Gronden’. Een fietstocht van ongeveer 45 kilometer langs een aantal woonlocaties.

Open dag Werkplaats

Maak kennis met onze Werkplaats en alle werkzaamheden die daarbij horen! Op woensdag 10 oktober staan we van 13.00 tot 16.00 uur klaar met hapjes en drankjes.

Lezing Martin van Kalmthout en concert van Kwartz

Martin van Kalmthout is ervan overtuigd dat zelf een ‘goed’ leven leiden het beste is wat je kunt bijdragen aan een betere wereld.

Back To Top