skip to Main Content

Agenda

Wij doen er alles aan om cliënten, familieleden en medewerkers nauw te betrekken bij Zeeuwse Gronden. Daarom organiseren we vele uitstapjes, workshops en activiteiten. Daarnaast staan er voor geïnteresseerden en externe partijen geregeld open dagen, symposia en netwerkmomenten op de agenda.

Landschapsmarkt op de Kraaghoeve

Op zaterdag 15 oktober vindt de Landschapsmarkt van Landschapsbeheer Zeeland op de Kraaghoeve plaats. Er zijn diverse excursies, activiteiten en kraampjes. Ook kun je je fruitoogst laten persen!

Mama-groep in Buurthuis Terneuzen

Komen de muren op je af en ben je toe aan sociale contacten? Kom dan samen met je kindje naar het koffie-uurtje bij de Mama-groep!

Cursus ‘Werken aan geluk in je relatie’

Je kunt jezelf, je partner en je omgeving een groot plezier doen door te werken aan meer geluk in je relatie. In deze vijfdelige cursus passen we recente inzichten toe.

Tweeluik over bijen en de imker

Waarom zijn wilde bijen zo belangrijk voor de natuur en voor ons? Imker Ad de Koster zal in het buurthuis de Triangel een inzage geven tijdens enkele boeiende lezingen, ondersteund met mooie beelden en informatie.

Familiebijeenkomst met aanschuiftafel

Schuif op 13 oktober aan om bij te praten en te luisteren. De familievertrouwenspersoon is aanwezig en de geneesheer-directeur en psychiater Wim Otten vertelt over diagnosestelling.

Back To Top