skip to Main Content

Agenda

Wij doen er alles aan om cliënten, familieleden en medewerkers nauw te betrekken bij Zeeuwse Gronden. Daarom organiseren we vele uitstapjes, workshops en activiteiten. Daarnaast staan er voor geïnteresseerden en externe partijen geregeld open dagen, symposia en netwerkmomenten op de agenda.

Broers- en zussendag

Op zaterdag 21 september vindt de allereerste broers- en zussendag plaats op de Kraaghoeve. Met presentaties, workshops en theater!

Expositie ‘Frivoli’

Van 4 juli tot en met 30 september is de expositie ‘Frivoli’ te bewonderen in de Inloop in Middelburg. Een collectie schilderijen, gemaakt door Marcel de Goede.

Workshop: mozaïek op Plukvliet

Vanaf oktober starten er verschillende creatieve workshops op Plukvliet! Op dinsdag 1 oktober trappen we af met een workshop ‘mozaïek’.

Netwerkontbijt

Op donderdag 10 oktober is een netwerkontbijt in het gloednieuwe restaurant Het Cuypje in Sas van Gent. Het ontbijt is voor iedereen die een connectie heeft met Zeeuwse Gronden of met de zorgsector.

Ronde van Zeeuwse Gronden

Het is tijd voor de tweede editie van ‘Ronde van Zeeuwse Gronden’. Dit is een fietsronde van ongeveer 45 kilometer, dit keer langs een aantal locaties van Zeeuwse Gronden boven de Westerschelde.

Kijkje in de keuken bij Zeeuwse Gronden

Kom op dinsdag 5 november naar de ‘Kijkje in de keuken’-dag. Tussen 10.00 en 14.00 uur kun je op één van onze woon – en dagbestedingslocaties in de keuken (en natuurlijk op andere plekken) kijken!

Back To Top