skip to Main Content

Agenda

Wij doen er alles aan om cliënten, familieleden en medewerkers nauw te betrekken bij Zeeuwse Gronden. Daarom organiseren we vele uitstapjes, workshops en activiteiten. Daarnaast staan er voor geïnteresseerden en externe partijen geregeld open dagen, symposia en netwerkmomenten op de agenda.

Goes for KiKa

Op zaterdag 2 juni fietst Zeeuwse Gronden mee om geld op te halen voor KiKa, Stichting Kinderen Kankervrij. En jij kunt meedoen!

Officiële opening locatie Bosburg

Op maandag 1 juli zal staatssecretaris Paul Blokhuis de officiële opening verrichten van onze locatie Bosburg in Yerseke. Een feestelijke aangelegenheid!

Castlefest 2019

Houd je van fantasie, sprookjes, muziek en plezier? Op vrijdag 2 augustus 2019 is het Castlefest in De Keukenhof te Lisse, een feest voor jong en oud! Ook vrijwilligers en familie zijn van harte welkom. De borg bedraagt €40,-. Bij…

Zwemmen voor KNGF Geleidehonden

Op zaterdag 10 augustus organiseren we om 11:00 uur een zwemtocht voor het goede doel. De tocht is ongeveer 1,5 kilometer lang.

Broers- en zussendag

Op zaterdag 21 september zal de eerste broers- en zussendag plaatsvinden op de Kraaghoeve. Hiermee willen we laten zien dat niet alleen ouders, maar ook andere familieleden een belangrijke rol spelen in het leven van iemand met een psychiatrische ziekte.

Back To Top