Ga naar hoofdinhoud

Agenda

Wij doen er alles aan om cliënten, familieleden en medewerkers nauw te betrekken bij Zeeuwse Gronden. Daarom organiseren we vele uitstapjes, workshops en activiteiten. Daarnaast staan er voor geïnteresseerden en externe partijen geregeld open dagen, symposia en netwerkmomenten op de agenda.

Namasté

Een combinatie van integrale yoga en Acceptance & Commitment Therapy (ACT). Je leert om te gaan met wat je denkt en voelt en je leert meer compassie te hebben voor je lijf.

Omgaan met sociale angst

Bang voor de reacties of kritiek van anderen. Continu nadenken over wat anderen van je vinden. Spanningen in je lichaam of zelfs paniekaanvallen. Dan is de groep ‘Omgaan met sociale angst’ wellicht wat voor jou.

Feestelijke opening vissteiger

Op de Kraaghoeve starten ze met een nieuw project: vissen! Op 15 mei openen we om 14.00 uur de vissteiger. Iedereen is van harte welkom!

Hanna Laport behaalt MBA in Healthcare

Afgelopen woensdag 24 mei is onze collega Hanna afgestudeerd als Master of Business Administration in Healthcare. Ten overstaan van een jury verdedigde ze haar masterthesis 'Ouderenpsychiatrie thuis in de samenleving'. Deze…

/// lees verder
Back To Top