skip to Main Content

Agenda

Wij doen er alles aan om cliënten, familieleden en medewerkers nauw te betrekken bij Zeeuwse Gronden. Daarom organiseren we vele uitstapjes, workshops en activiteiten. Daarnaast staan er voor geïnteresseerden en externe partijen geregeld open dagen, symposia en netwerkmomenten op de agenda.

Muziektheater ‘Vind je het gek!’

Eind januari treedt Nynka Delcour op met haar theatervoorstelling ‘Vind je het gek!’. Muziektheater, geïnspireerd op verhalen van mensen met een psychische kwetsbaarheid.

Strandwandeling Breskens

Op donderdag 31 januari gaan we wandelen over het strand van Breskens. Wandel je gezellig mee? Geef je dan op!

Bioscoopavond Kraaghoeve

Op donderdag 7 februari om 19.00 uur wordt op de Kraaghoeve de film ‘The Danish Girl’ vertoond, over de transgenderpionier Lili Elbe uit de jaren ’20.

Lezing Wiepke Cahn

Op vrijdag 8 maart geeft psychiater en hoogleraar ‘lichamelijke gezondheid bij psychiatrische aandoeningen’ Wiepke Cahn een lezing in Porgy & Bess.

Workshop sieraden maken

Zin om creatief bezig te zijn? Op donderdag 14 maart organiseren we bij de crea boven de kringloopwinkel een workshop sieraden maken. 

Strong Viking Mud Edition

Deins jij niet terug voor een beetje modder? Doe dan mee aan de Strong Viking Mud Edition op zaterdag 13 april 2019 op Domein Puyenbroeck. 

Back To Top