skip to Main Content

Agenda

Wij doen er alles aan om cliënten, familieleden en medewerkers nauw te betrekken bij Zeeuwse Gronden. Daarom organiseren we vele uitstapjes, workshops en activiteiten. Daarnaast staan er voor geïnteresseerden en externe partijen geregeld open dagen, symposia en netwerkmomenten op de agenda.

Castlefest 2019

Op vrijdag 2 augustus 2019 is het Castlefest in De Keukenhof te Lisse, een feest voor jong en oud! Ook vrijwilligers en familie zijn van harte welkom.

Zwemmen voor KNGF Geleidehonden

Op zaterdag 10 augustus organiseren we om 11:00 uur een zwemtocht voor het goede doel. De tocht is ongeveer 1,5 kilometer lang.

Strong Viking Water Edition

Tijdens de Strong Viking Water Edition op 31 augustus kun jij het echte Viking-gevoel herbeleven! Overwin de meest spectaculaire waterhindernissen.

Netwerkontbijt Middelburg

Op maandag 9 september organiseren wij een netwerkontbijt op onze woonlocatie in Middelburg, die voor deze gelegenheid omgetoverd zal worden tot een gezellig restaurant.

Broers- en zussendag

Op zaterdag 21 september vindt de allereerste broers- en zussendag plaats op de Kraaghoeve. Met presentaties, workshops en theater!

Expositie ‘Frivoli’

Van 4 juli tot en met 30 september is de expositie ‘Frivoli’ te bewonderen in de Inloop in Middelburg. Een collectie schilderijen, gemaakt door Marcel de Goede.

Zomer Bij Zeeuwse Gronden
Zomer bij Zeeuwse Gronden

Met het lekkere weer is ook het BBQ-seizoen van start gegaan bij Zeeuwse Gronden. Zo werden er in de afgelopen weken onder andere op de locaties in Hulst en Goes…

/// lees verder
Back To Top