Ga naar hoofdinhoud

Vrijwilligers

De ruim zestig vrijwilligers van Zeeuwse Gronden zijn goud waard voor onze cliënten. Ze zijn onmisbaar en maken activiteiten en projecten mogelijk. Wil je de cliënten ook ondersteunen?

Als vrijwilliger kun je met regelmaat helpen, of een enkele keer op momenten dat het jou uitkomt. Je krijgt hier naast waardering ook een onkostenvergoeding voor. Er zijn heel veel vrijwilligerstaken, op alle locaties.

Dat gaat van gastvrouw tot chauffeur en van kookvrijwilliger tot creatieveling. Er zit vast ook iets voor jou bij!

Dus ben je nieuwsgierig, werk je graag samen met anderen? En kun je genieten van de kleine dingen? Meld je aan als vrijwilliger!

Bel 0115 – 62 13 14, stuur een e-mail naar vrijwilligerscoördinator Chantal: c.verstraeten@zeeuwsegronden.nl of vul online het Aanmeldformulier in.

Minibos in Koudekerke
Koudekerke heeft een minibos! Samen met de basisscholen plantten cliënten van Zeeuwse Gronden en andere inwoners van Koudekerke bomen en struiken. zodat er straks een bos is om met de hele buurt van te genieten.
/// lees verder
Welkom, Sint!
Sinterklaasfeest op De Kraaghoeve! Kinderen van cliënten, familie en medewerkers zijn van harte welkom. Meld je kind voor 15 november aan.
/// lees verder
Chauffeurs gezocht voor Heen en weer

Elke dag brengen we mensen van hun woonlocatie naar dagbestedingslocaties. Hiervoor hebben we binnen Zeeuwse Gronden het Heen en weer. Een klein taxibedrijf waar de taxi's bestuurd worden door vrijwilligers…

/// lees verder
Back To Top