skip to Main Content

Vrijwilligers

Zeeuwse Gronden is altijd op zoek naar vrijwilligers. Mensen die iets willen betekenen voor een ander en een zinvolle invulling aan hun vrije tijd willen geven, zijn van harte welkom bij onze organisatie. Als vrijwilliger neem je een belangrijke plek in binnen onze organisatie en je werk wordt erg gewaardeerd. Voor Zeeuwse Gronden zijn vrijwilligers de kers op de taart. Zij zorgen voor de verbinding tussen Zeeuwse Gronden en de omgeving. Voor cliënten zijn ze van onschatbare waarde. Het is zo belangrijk om contacten te hebben buiten je eigen kring. Iemand waar je een praatje mee kunt maken, een maatje om samen leuke dingen mee te doen.

Het werk

Er is van alles mogelijk op het gebied van vrijwilligerswerk, dus er zit altijd wel iets passends bij. Wil je chauffeur zijn en met onze bedrijfswagen cliënten van en naar de dagbesteding brengen, heb je zin om te assisteren in de keuken, ben je handig en steek je graag een handje toe in onze Werkplaats, heb je groene vingers of vind je het gewoon gezellig om op regelmatige basis met iemand te wandelen of koffie te drinken (als maatje voor individuele cliënten)? Het kan allemaal!

Natuurlijk zorgen we voor een fijne, warme omgeving. Je krijgt een vrijwilligerscontract, reis- en onkosten worden vergoed en er is vier keer per jaar een vrijwilligerscafé waar we ervaringen uitwisselen en workshops doen waardoor je met meer kennis je werk kunt doen. Daarnaast krijg je van onze collega’s en cliënten heel veel waardering. Als vrijwilliger word je betrokken bij de organisatie wanneer er activiteiten zijn en stellen we je mening zeer op prijs.

Aanmelden

Ben je nieuwsgierig, werk je graag samen met anderen en kun je genieten van kleine dagelijkse dingen? Meld je dan aan bij de receptie via 0115 62 13 14 of via info@zeeuwsegronden.nl. Je aanmelding komt dan terecht bij de vrijwilligerscoördinator. Er hoeft geen aanmeldformulier ingevuld te worden.

Back To Top