Ga naar hoofdinhoud

Het Koetshuis

Het Koetshuis, gevestigd in een authentiek, opgeknapt pand aan de Nieuwstraat 95 in Goes, is een maatschappelijk restaurant én dagbehandelingslocatie van Kind & Jeugd. Het restaurant is open op dinsdag en woensdag. Je kunt er terecht voor een lekkere lunch of voor een warme hap.

Het Koetshuis heeft twee functies: het is een maatschappelijk restaurant, maar ook een dagbestedingslocatie van Kind & Jeugd.

Maatschappelijk restaurant

De maatschappelijke restaurants van Zeeuwse Gronden zijn opgestart vanuit de visie dat elk mens recht heeft op een gezonde, betaalbare maaltijd, en dat samen eten zorgt voor sociale samenhang. De mensen uit de buurt worden daarom ook nadrukkelijk uitgenodigd en betrokken bij de activiteiten in onze restaurants. Het Koetshuis wordt gerund door cliënten, en door bevlogen begeleiders die een warm hart hebben voor de cliënten én heerlijk kunnen koken. Je kunt er terecht voor een lekkere lunch of een warme hap.

Dagbehandelingslocatie Kind & Jeugd

Naast de functie van een maatschappelijk restaurant is het Koetshuis ook een dagbehandelingslocatie van Kind & Jeugd. Kinderen die vastlopen op school, thuis of in hun vrije tijd kunnen van maandag tot en met vrijdag terecht voor begeleiding.

Back To Top