Ga naar hoofdinhoud

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mij aanmelden?

Voor een aanmelding moet er een verwijsformulier worden ingevuld. Dit formulier kun je downloaden op de site, maar je kunt ook altijd contact opnemen met het secretariaat van Zeeuwse Gronden op telefoonnummer 0115-621314 of via e-mail info@zeeuwsegronden.nl.

Is er een wachtlijst?

Voor ambulante zorg is er geen wachtlijst. Voor woonlocaties is er vaak wel een wachtlijst. Wil je hierover meer informatie, neem dan contact op met mevrouw T. DeMul of mevrouw E. Martens via 0115-621314.

Wanneer heeft mijn psychiater spreekuur?

Dr. Stage: dinsdag en donderdag 9.00 – 17.00 uur, kantoor Nieuwstraat; woensdag en vrijdag 9.00 – 17.00 uur, behandelcentrum Middelburg.

Dr. Roozen: maandag (even weken), dinsdag, donderdag en vrijdag 9.00 – 17.00 uur, kantoor Nieuwstraat/Kraaghoeve

Dr. Meij: maandag 9.00 – 17.00 uur, behandelcentrum Middelburg; dinsdag en donderdag 9.00 – 17.00 uur, kantoor Nieuwstraat

Dr. Lender: dinsdag 9.00 – 17.00 uur, behandelcentrum Middelburg

Dr. Otte: dinsdag, woensdag en vrijdag 9.00 – 17.00 uur, behandelcentrum Middelburg

 

Let op! Je moet jezelf telefonisch opgeven voor het spreekuur via 0115-621314.

Ik wil een andere behandelaar, hoe regel ik dit?

Bespreek met je huidige behandelaar waarom je liever een andere behandelaar wilt. Er zal altijd serieus naar je worden geluisterd en samen kunnen jullie naar een oplossing zoeken. Heb je begeleiding, dan kun je diegene vragen om je voor te bereiden op het gesprek.

Iemand uit mijn familie is cliënt bij Zeeuwse Gronden en ik maak me zorgen over de behandeling. Waar kan ik terecht?

We raden je aan om eerst met de betreffende persoon te praten. Jullie kunnen samen in gesprek gaan met de behandelaar. Het kan natuurlijk zo zijn dat de cliënt niet wil dat er contact is tussen hulpverlener en familie. Dan kun je als familie besluiten om contact te zoeken met de familievertrouwenspersoon. Meer informatie hierover vind je onder ‘Ik heb een klacht‘.

Wat zijn de kosten voor mijn behandeling en worden deze vergoed?

Kijk hier voor een overzicht van alle zorgverzekeraars waar we een contract mee hebben.

Vragen over dit onderwerp? Neem dan gerust contact op via info@zeeuwsegronden.nl of 0115-621314.

Minibos in Koudekerke
Koudekerke heeft een minibos! Samen met de basisscholen plantten cliënten van Zeeuwse Gronden en andere inwoners van Koudekerke bomen en struiken. zodat er straks een bos is om met de hele buurt van te genieten.
/// lees verder
Welkom, Sint!
Sinterklaasfeest op De Kraaghoeve! Kinderen van cliënten, familie en medewerkers zijn van harte welkom. Meld je kind voor 15 november aan.
/// lees verder
Chauffeurs gezocht voor Heen en weer

Elke dag brengen we mensen van hun woonlocatie naar dagbestedingslocaties. Hiervoor hebben we binnen Zeeuwse Gronden het Heen en weer. Een klein taxibedrijf waar de taxi's bestuurd worden door vrijwilligers…

/// lees verder
Back To Top