skip to Main Content

Cliëntenraad

De cliëntenraad van Zeeuwse Gronden bestaat uit vijf cliënten van verschillende locaties, die elke zes weken bij elkaar komen. Regelmatig staat er een overleg met de Raad van Bestuur op de agenda waarbij ze bijvoorbeeld de informatievoorziening vanuit de cliëntenraad naar de cliënten bespreken.

De lijnen zijn kort, doordat de cliëntenraad zelf op locatiebezoek gaat en contact onderhoudt met de begeleiding. Zo kan er snel worden geschakeld tussen de betrokkenen. De raad geeft cliënten een stem, formuleert op basis daarvan standpunten en neemt zo nodig actie richting cliënten, Raad van Bestuur, locatie of team.

De cliëntenraad kan altijd actieve leden gebruiken. Dus wil je meepraten over begeleiding, wonen en alle andere facetten van Zeeuwse Gronden, meld je dan aan bij ondersteuning cliëntenraad. Als lid van de cliëntenraad werk je aan je eigen ontplooiing door cursussen te volgen over onder andere medezeggenschap. Reis- en onkosten worden vergoed.

Ook als je een idee of klacht hebt, kun je de ondersteuning cliëntenraad bellen.

Kom Op 6 April Naar Onze Open Dag!
Kom op 6 april naar onze Open Dag!

Op zaterdag 6 april organiseren wij een open dag voor studenten, stagiaires, zij-instromers en andere geïnteresseerden die eens een kijkje willen nemen bij onze ggz-organisatie. Van 10.00 tot 16:00 uur…

/// lees verder
Back To Top