Ga naar hoofdinhoud

Onze bibliotheek

Vakliteratuur voor medewerkers:
– Digitale Yulius GGZ-bibliotheek (zie de handleiding onderaan)

Vakliteratuur voor medewerkers en cliënten:
– Overzicht van alle collecties in het Documentatiecentrum (zie de handleiding en het Excelbestand onderaan)
– Gedigitaliseerde readers van Jan van Blarikom
– Alle edities van ons magazine Grondwerk

De boekencollecties van het Documentatiecentrum (streekcollectie, ggz-collectie en equitherapie-collectie) kun je op deze pagina doorzoeken, aan de hand van de Handleiding Documentatiecentrum en de Collecties Documentatiecentrum onderaan. Wil je een boek lenen, dan kun je mailen naar j.smallegange@zeeuwsegronden.nl of bellen naar 06-12235201. Dan kunnen je gegevens worden genoteerd en kun je voor 4 weken een boek meenemen. Natuurlijk kun je dit ook ter plekke op de Kraaghoeve regelen.

Na afloop van de leenperiode kunnen de boeken op de Kraaghoeve worden teruggebracht. Ook is het mogelijk een boek mee te geven met Heen en Weer, in een envelop, doos of zak met daarop duidelijk vermeld: Joke Smallegange, Documentatiecentrum, Kraaghoeve.

Grondwerk #7
Grondwerk #6
Grondwerk #5
Grondwerk #4
Grondwerk #3
Grondwerk #2
Grondwerk #1
Readers Jan van Blarikom
Handleiding Yulius
GGZ-bibliotheek
Collecties Documentatiecentrum
Handleiding Documentatiecentrum
Lezingen en naslagwerk congres Mens & Natuur
Minibos in Koudekerke
Koudekerke heeft een minibos! Samen met de basisscholen plantten cliënten van Zeeuwse Gronden en andere inwoners van Koudekerke bomen en struiken. zodat er straks een bos is om met de hele buurt van te genieten.
/// lees verder
Welkom, Sint!
Sinterklaasfeest op De Kraaghoeve! Kinderen van cliënten, familie en medewerkers zijn van harte welkom. Meld je kind voor 15 november aan.
/// lees verder
Chauffeurs gezocht voor Heen en weer

Elke dag brengen we mensen van hun woonlocatie naar dagbestedingslocaties. Hiervoor hebben we binnen Zeeuwse Gronden het Heen en weer. Een klein taxibedrijf waar de taxi's bestuurd worden door vrijwilligers…

/// lees verder
Back To Top