Ga naar hoofdinhoud

Dow doneert professionele machines Werkplaats

Sinds een paar weken zijn ze bij de Werkplaats de trotse eigenaar van een professionele tafelzaag, schuurtafel en extra stofafzuiger. Hierdoor kunnen ze stevigere materialen in hun projecten gebruiken en is het werken in de ruimte veiliger en aangenamer geworden. Dit met grote dank aan Dow Terneuzen.

De Werkplaats had al langer de wens om de zaag- en schuurruimte aan te passen. De ruimte mocht groter, zodat er meer plek was om te werken. Daarnaast waren ze op zoek naar professionelere machines, zodat ze zwaardere en langere houtplaten kunnen bewerken. Voorheen hadden ze ook machines staan, maar die konden niet de kwaliteit leveren waar ze naar op zoek zijn. ‘De planken die ik nu met de tafelzaag zaag, zijn echt recht.’

Op eigen initiatief schreven ze een verzoek aan de Raad van Bestuur. Zij stuurden de aanvraag door aan het donatieteam van Dow dat verschillende lokale en regionale projecten ondersteunt. ‘Dit project past volledig bij de doelen van ons donatieteam en de organisatiewaarden.’ Op maandag 24 juni overhandigde het donatieteam de cheque en werd de nieuwe werkruimte officieel geopend.

In de Werkplaats werken ze dagelijks aan heel diverse projecten. Van tuinbanken, bijenhotels, barkrukken tot oppot tafels, borrelplanken en het opknappen van meubilair. Dit doen ze ook in opdracht. Heb je een leuke opdracht, waar geen tijdsdruk achter zit? Neem dan contact met hen op via werkplaats@zeeuwsegronden.nl of  06-82054807.

Back To Top