Ga naar hoofdinhoud

Theehuis De Pastorie

In hartje Ovezande, op steenworp afstand van onze woonlocatie, is ons Theehuis De Pastorie geopend. De naam zegt het al; dit kleinschalige theehuis is gevestigd in de voormalige pastorie en een prachtige plek om met een lekkere kop koffie of thee tot rust te komen of elkaar te ontmoeten.

Cliënten en begeleiders staan hier klaar om gasten te ontvangen en te voorzien van een cappuccino, een speciale thee of een stukje versgebakken appeltaart. Iedereen is welkom, van dorpsgenoot tot toerist en de toevallige voorbijganger.

De Pastorie is volledig opgeknapt, maar heeft zijn authentieke details behouden. Dat geeft het Theehuis een fijne sfeer. Ovezande ligt bovendien in een prachtige omgeving. Het is dan ook zeer aan te bevelen om hier een fietstocht te maken. En dan natuurlijk even pauze te houden in het Theehuis… Naast De Pastorie ligt een jeu de boules-baan. Theehuis De Pastorie is een centrale ontmoetingsplek voor het dorp Ovezande.

Verse thee

Theehuis de Pastorie verkoopt meer dan tien smaken verse thee, verpakt in de mooiste zakjes. Ook leuk om cadeau te doen! We verkopen ook cadeaubonnen en maken pakketjes op maat met ons eigen theelabel. Kijk maar eens naar de verrassende namen en proef de rijke smaken!

Back To Top