Ga naar hoofdinhoud

Activiteitenbegeleider (M/V, 24-32 uur)

Zeeuwse Gronden is een instelling voor geestelijke gezondheidszorg. Wij bieden geïntegreerde zorg aan mensen met een ernstige psychiatrische aandoening, vanuit een samenhangend pakket van wonen, behandeling en dagbesteding. De betrokkenheid van familie vormt een kernwaarde. Zeeuwse Gronden heeft momenteel 12 woonlocaties en diverse dagbestedingsprojecten.

Voor onze dagbestedingslocatie de Kringloopwinkel in Terneuzen zijn we op zoek naar een:

Activiteitenbegeleider (M/V, 24-32 uur)

Aan de Noordstraat 15 in Terneuzen zit de kringloopwinkel van Zeeuwse Gronden. Hier kun je werkelijk voor alles terecht: cadeauartikelen, boeken, dvd’s, kleding, servies, speelgoed en meer. Cliënten kunnen hier werkervaring opdoen, nieuwe vaardigheden aanleren, en sociale contacten opbouwen. Daarnaast streven we ernaar een ontspannen sfeer te creëren zodat iedereen zichzelf kan zijn.

Functieomschrijving
Als activiteitenbegeleider heb je met name een begeleidende rol richting cliënten en worden de werkzaamheden en activiteiten afgestemd op de persoonlijke behoefte van de cliënten. Daarnaast streven we ernaar een ontspannen sfeer te creëren zodat de winkel een huiselijke en vertrouwde plek is voor eenieder die er komt.

Als activiteitenbegeleider heb je met name een verzorgende en begeleidende rol richting cliënten en worden de werkzaamheden afgestemd op de persoonlijke behoefte. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het opstellen en vormgeven van dagbestedingsplannen.

Voor de kringloopwinkel worden er ook diverse social media kanalen bijgehouden en komt er regelmatig een nieuwsbrief uit. Het is fijn wanneer je hierover creatief kunt meedenken en kunt bijdragen aan de totstandkoming.

Wat vragen we?
Je bent een gedreven activiteitenbegeleider die vorm kan geven aan begeleiding van cliënten in het dagelijks beheren van de winkel.

  • Een relevante beroepsgerichte zorgopleiding, minimaal MBO niveau 3;
  • Ervaring in en affiniteit met het begeleiden van mensen met een psychische kwetsbaarheid;
  • Je hebt beleving en vriendelijkheid hoog in het vaandel staan;
  • Je bent in staat te reflecteren, feedback te geven en ontvangen van collega’s en cliënten;
  • Je kunt goed overweg met de Office programma’s Word en Excel.

Daarnaast zijn er nog vaardigheden en kenmerken die we willen zien. Zoals goede sociale vaardigheden, tact en inlevingsvermogen. Je bent in staat om zowel een teamverband als zelfstandig te kunnen werken. Je bent integer en betrouwbaar, hebt een proactieve houding en hebt goede beheersing van Nederlands taal. Ook vinden we het erg belangrijk dat de visie en werkwijze van Zeeuwse Gronden jou aanspreken.

Wat bieden we?
We gaan uit van een contract voor 24 – 32 uur per week. De werkdagen en de werktijden in overleg volgens rooster (de winkel is geopend van maandag tot en met zaterdag). Je start met een tijdelijk contract, waarna mogelijkheid tot verlenging of vaste overeenkomst. Je bent bereid een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen bij indiensttreding.

Salaris
Inschaling is conform CAO GGZ schaal 30, en afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Geïnteresseerd?
Wil je graag deel uit maken van onze organisatie? Reageer dan voor 19 november a.s. Gesprekken voor deze vacature worden gehouden op dinsdagochtend 22 november. Voor vragen over de functie kunt u contact opnemen met Songul Kurudere, activiteitenbegeleider Kringloopwinkel. (s.kurudere@zeeuwsegronden.nl / 0115-621314)

 

Back To Top