skip to Main Content

Activiteitenbegeleider Terneuzen

Zeeuwse Gronden is een instelling voor geestelijke gezondheidszorg. Wij bieden geïntegreerde zorg aan mensen met een ernstige psychiatrische aandoening, vanuit een samenhangend pakket van wonen, behandeling en dagbesteding. De betrokkenheid van familie vormt een kernwaarde. Zeeuwse Gronden heeft momenteel 12 woonlocaties en diverse dagbestedingsprojecten.

Voor meerdere dagbestedingslocaties in Terneuzen, zijn we per direct op zoek naar een

Activiteitenbegeleider M/V, 32 uur

Jouw werkplek is op een van onze dagbestedingslocaties in Terneuzen. Ons dagbestedingsaanbod is gevarieerd en biedt mogelijkheden op het gebied van techniek, horeca, natuuronderhoud, dierenverzorging, detailhandel, kunst en creativiteit.

Als activiteitenbegeleider heb je met name een verzorgende en begeleidende rol richting cliënten en worden de werkzaamheden en activiteiten afgestemd op de persoonlijke behoefte van de cliënten. Cliënten kunnen hier nieuwe vaardigheden aanleren en sociale contacten opbouwen waarbij jij dit op individuele basis vorm kunt geven. Daarnaast streven we ernaar een ontspannen sfeer te creëren zodat iedereen zichzelf kan zijn.

Wat vragen we?
Je bent een gedreven activiteitenbegeleider, proactief in de begeleiding van cliënten en wil vol enthousiasme aan de slag om samen met het team creatieve ideeën vorm te geven en activiteiten te organiseren. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het opstellen en vormgeven van dagbestedingsplannen.

  • Ervaring op het gebied van begeleiding van cliënten met een psychische kwetsbaarheid is een pré;
  • Je bent in staat te reflecteren, feedback te geven en ontvangen van collega’s en cliënten;
  • Je bent bewegingsvaardig vanwege de zwaarte van het werk;
  • Je hebt minimaal een MBO niveau 3 diploma;
  • Een rijbewijs B is een must.

Daarnaast zijn er nog vaardigheden en kenmerken die we willen zien. Zoals goede sociale vaardigheden, tact en inlevingsvermogen. Je staat stevig in je schoenen en bent een ondernemend type. Je bent in staat om volledig zelfstandig je werkzaamheden uit te voeren en goed in teamverband te kunnen werken. Het is ook wel heel fijn als je stressbestendig bent en wat humor kunt meenemen!

Wat bieden we?
We gaan uit van een contract voor 32 uur per week. De werkdagen en de werktijden in overleg volgens rooster. Je start met een tijdelijk contract, waarna mogelijkheid tot verlenging of vaste overeenkomst. Je bent bereid een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen bij indiensttreding.

Salaris
Inschaling is conform CAO GGZ FWG 30 (€1798 – €2677) , trede afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Geïnteresseerd?
Wil jij graag deel uit maken onze organisatie? Reageer dan voor 1 april 2022 op deze vacature. Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met onze HR afdeling, (vacature@zeeuwsegronden.nl).

Back To Top