Ga naar hoofdinhoud

Vacature: Ambulant begeleider m/v (regio Walcheren/Bevelanden)

Zeeuwse Gronden is een instelling voor geestelijke gezondheidszorg. Wij bieden geïntegreerde zorg aan mensen met een ernstige psychiatrische aandoening, vanuit een samenhangend pakket van wonen, behandeling en dagbesteding. Zowel onder als boven de Westerschelde bieden we ambulante zorg. Ambulant wil zeggen dat de hulp doorgaans bij cliënten thuis plaatsvindt. Het gaat om cliënten met een eigen woning, waarbij behoud van zelfstandigheid centraal staat.

In verband met de uitbreiding van ons Ambulante team Walcheren/ Bevelanden zijn wij per direct op zoek naar een:

Ambulant Begeleider m/v (regio Walcheren/ Bevelanden)

Als ambulant begeleider draag je zorg voor de juiste begeleiding zoals afgesproken in een persoonlijk zorgplan. Dit is afgestemd op de persoonlijke behoefte van de cliënt. Het ambulant werk is veelal solistisch, waardoor goede afstemming binnen het team en met de behandelaren zeer belangrijk is. Flexibiliteit staat hoog in het vaandel. Iedere cliënt heeft andere behoeften en dus een ander weekschema. Om aan ieders wensen en benodigdheden zo goed mogelijk te kunnen voldoen, wordt er altijd samen met de cliënt naar een passende oplossing gezocht.

Je ondersteunt en begeleidt cliënten in hun eigen leefomgeving en bent werkzaam door de hele regio. Je komt bij de cliënten en diens familie thuis. Het is jouw rol om de zelfstandigheid van onze cliënten te stimuleren, behouden en bewaken. Je draagt daarbij zorg voor de juiste behandeling, waarbij je tevens verpleegtechnische handelingen uitvoert. Indien nodig wordt medicatie verstrekt.

Wat vragen we?

  • een relevante beroepsgerichte opleiding, minimaal MBO niveau 4;
  • ervaring in het begeleiden van mensen met een psychische kwetsbaarheid;
  • een evenwichtige persoonlijkheid met voldoende zelfreflectie;
  • je beschikt over eigen vervoer en bent in bezit van Rijbewijs B;
  • en je bent in staat om volledig zelfstandig je werkzaamheden uit te voeren.

Natuurlijk zijn er nog een aantal vaardigheden en kenmerken die we willen zien. Zoals goede sociale vaardigheden en een empathisch vermogen gezien alle contacten die je hebt. Ook is het belangrijk dat je administratief goed onderlegd bent.
Het is ook wel heel fijn als je stressbestendig bent en wat humor kunt meenemen!

Dienstverband
We gaan uit van een contract van gemiddeld 32 uur per week. Je start met een contract voor 7 maanden, waarna mogelijkheid tot verlenging of vaste overeenkomst. Je werkt op wisselende dagen en tijden volgens een rooster, standaard werktijden zijn op maandag t/m vrijdag van 08:30 – 16:30. Je participeert in de 24-uurs bereikbaarheidsdienst. Je bent bereid een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen bij indiensttreding.

Salaris
Inschaling is conform CAO GGZ schaal 40, trede afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Geïnteresseerd?
Wil jij graag deel uit maken onze organisatie? Reageer dan voor 20 april 2023 op deze vacature. Voor vragen over de functie kunt u contact opnemen met Ramona Provoost  (r.provoost@zeeuwsegronden.nl).

Back To Top