Ga naar hoofdinhoud

Bekijk hier de complete reeks Zeeuwse Gronden journaals

Dat iedereen elkaar een tijd minder zag, wil niet zeggen dat we bij Zeeuwse Gronden stilstonden. Sommige dingen gingen gewoon, op aangepaste wijze, door. Sterker nog, deze crisis haalde ongekende creativiteit in mensen naar boven, waardoor mooie initiatieven ontstonden. Dat is terug te zien in onze 5 journaals.

Met in editie 5: woonlocatie Yerseke en de Kringloopwinkel in Terneuzen uitgelicht. We blikken terug op de afgelopen maanden en Jan van Blarikom vertelt hoe we nu, na lang wachten, weer verder kunnen.

 

Met in editie 4: alles komt weer stap voor stap op gang en dat zien we in deze editie. Locaties het Bolwerk en de Paardenmarkt vertellen hoe zij er samen met de bewoners het beste van maken. Team Kind & Jeugd maakte een vliegende start en ook dagbestedingsactiviteiten in de natuur konden weer aanvangen.

 

Met in editie 3: woonlocatie Axel en de Inloop Terneuzen in beeld, behandelaar Jordi vertelt over het werken in coronatijd, en we zien hoe sommige werkzaamheden op de Kraaghoeve gewoon doorgaan.

 

Met in editie 2: een virtuele rondleiding op de nieuwe woonlocatie in Koudekerke, het verkoophoekje van de Werkplaats, online yoga door collega Astrid en een woordje namens Rita de Rijke, voorzitter van de familieraad.

 

Met in editie 1: de nieuwe dagbestedingslocatie in Middelburg, een stoepconcert in Axel, woonlocatie Goes aan het woord én een hart onder de riem door Jan van Blarikom.

Heb je het journaal van 28 april gezien bij Omroep Zeeland? Vanaf 06:21 is een deel van ons Zeeuwse Gronden journaal te zien. Je kunt deze nieuwsuitzending hier bekijken.

Back To Top