Ga naar hoofdinhoud

Grote belangstelling voor symposium Zeeuwse Gronden in Zuid-Holland

Met een aantal last minute aanpassingen kon het 14 oktober toch doorgaan: het symposium ‘Het nieuwe Beschermd Wonen’ in Bergschenhoek, georganiseerd door Zeeuwse Gronden en Ypsilon. Weliswaar verspreid over drie zalen en met een live-verbinding naar mensen thuis, want de belangstelling was groot. Familieleden uit alle hoeken van Zuid-Holland waren fysiek dan wel online aanwezig om te luisteren naar persoonlijke verhalen van cliënten en ouders, waaruit nadrukkelijk blijkt: de behoefte aan veilige, kleinschalige beschermde woonvormen in de regio blijft onverminderd aanwezig.

Bij Zeeuwse Gronden laten we zien dat dit gewoon kan. Dat dit helemaal geen onhaalbare kaart is. Wij werken er dan ook hard aan, samen met een grote groep betrokken ouders, om Zeeuwse Gronden te realiseren in Zuid-Holland.

Wilt u meer weten over onze plannen in Zuid-Holland? Of komt u uit de regio en denkt u dat u hierin iets kunt betekenen? Neem dan contact op met Hanna Laport via h.laport@zeeuwsegronden.nl of 0115-621314.

Back To Top