Ga naar hoofdinhoud

Kennismaken met de buren: Yara Sluiskil op bezoek

Woensdagochtend kwamen ‘de buren’ op bezoek; directeur Michael Schlaug, ECR Manager (externe relaties en communicatie) Gijsbrecht Gunter en communicatiespecialist Michèle Koch van Yara Sluiskil brachten een bezoekje aan de Kraaghoeve.

Nadat duidelijk was wat ieders werk inhield, gaf onze directeur Jan van Blarikom het gezelschap een rondleiding over het terrein van de Kraaghoeve. Ze waren vooral onder de indruk van de huislijke sfeer op de Kraaghoeve en hoe je met paarden zoveel kunt bereiken op het gebied van therapie. Ook wisten ze helemaal niet dat er dagelijks zoveel mensen op de Kraaghoeve komen en wat voor zorg Zeeuwse Gronden precies levert.

Na een ontmoeting met ‘de warmbloedpaarden’ namen ze een kijkje bij de stijger, de wei, stallen en in de schuur. Daar was Michael Schlaug vooral onder de indruk van de demonstratie met de zaagmachine voor de houtblokken.

Er werd daarnaast gesproken over wat er momenteel bij Yara speelt (geluidsoverlast van nieuw apparaat, hun negentigjarig jubileum vorig jaar en emissies) Zeeuwse Gronden komt binnenkort ook nog een keer bij Yara in Sluiskil op bezoek.

Op de foto van links naar rechts: Gijsbrecht Gunter, Michèle Koch, Jan van Blarikom en Michael Schlaug.

Back To Top