skip to Main Content

Maatschappelijk werker

Maatschappelijk werker m/v standplaats Terneuzen (32 uur per week)

Functieomschrijving
In verband met vervanging van zwangerschapsverlof in ons team Maatschappelijk werk zijn wij op zoek naar een:

Maatschappelijk Werker M/V (Standplaats Terneuzen)
 
Wil jij kwetsbare mensen helpen de regie over hun leven terug te krijgen? Zie jij het als een uitdaging een oplossing te vinden voor vragen en/of problemen? Kun jij het juiste hulpaanbod vinden voor de cliënt? Ben jij de daadkrachtige en zelfstandige professional die wij zoeken? Reageer dan nu op deze functie!
 

Wat zoeken wij in jou

In deze functie werk je zeer zelfstandig, maar ook regelmatig intensief samen werkt met behandelaren en begeleiders op de woonlocaties. Het is dus van belang dat je uitstekende analytische en communicatieve vaardigheden hebt. Een deel van je taken bestaan uit:

  • uitvoeren van een maatschappelijke screening;
  • begeleiden van cliënt bij bezoek aan diverse instanties;
  • bemiddelen bij problemen omtrent huisvesting of andere sociale problemen;
  • stimuleren van cliënt om zoveel mogelijk de eigen verantwoordelijkheid te nemen om weer terug zelfstandigheid te verwerven.

Omdat je mensen met een psychische kwetsbaarheid begeleidt vragen wij van jou dat je een evenwichtige persoonlijkheid hebt en dat je integer en betrouwbaar bent!
Naast bovengenoemde taken is de functie ontzettend veelzijdig en bestaat natuurlijk uit nog veel meer andere werkzaamheden die je tijdens je HBO-opleiding MWD of SPH hebt geleerd en nu in de praktijk kunt toepassen.
 

Dienstverband

Wat bieden wij?
Natuurlijk een ontzettend leuke functie met betrokken collega’s. Een goede dosis humor mag ook  niet ontbreken. Jij kunt je creativiteit kwijt in jouw vakgebied en je hebt de regie in je eigen werkzaamheden. Behalve dat je regelmatig op het kantoor in de binnenstad van Terneuzen werkt waarbij mensen bij je kunnen aankloppen voor hulp, ben je ook regelmatig op pad met de cliënten. Je hoeft dus niet de hele dag op kantoor te zitten, maar kunt actief aan de slag met het vinden van oplossingen!
 
Verder gaan wij uit van een contract van gemiddeld 32 uur (minder uren mogelijk in overleg) voor de duur van één jaar. De functie is in eerste instantie tijdelijk in verband met vervanging van zwangerschapsverloven. Werktijden in overleg en volgens rooster. Je bent bereid een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen bij indiensttreding.
 
Salaris
Inschaling is conform CAO GGZ, afhankelijk van leeftijd en ervaring.
 

Geïnteresseerd?

Denk jij dat je voor onze organisatie iets kunt betekenen? Reageer dan door op de sollicitatiebutton te drukken en laat je CV en motivatie achter voor 1 juni 2020.
 
Solliciteren

Meer informatie?

Ben je geïnteresseerd? Klik dan op de knop solliciteren!

Back To Top