Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe cursus: Leren surfen op golven van emoties

Van boos en blij tot bang, bedroefd en beschaamd. We hebben er allemaal dagelijks mee te maken, maar voor de één is dat gemakkelijker dan voor de ander. In de cursus ‘Leren surfen op golven van emoties’ leer je om er op een positieve manier mee om te gaan. 

Emoties vertellen ons wat onze behoeftes zijn, maar bepalen vaak ook onze reacties op anderen of situaties. De één ervaart ze intenser of gaat sneller over van boos naar blij dan de ander. Als je diagnose borderline persoonlijkheidsstoornis (of trekken hiervan) hebt, dan herken je dat misschien wel. In deze nieuwe cursus volgens de dialectische gedragstherapie van Linehan leer je om meer balans te vinden tussen alle uitersten. Emoties komen en gaan. Net zoals golven. Ook deze pieken en slaan daarna om. Hoe ga je daarmee om? Met behulp van vaardigheidstrainingen, equitherapie, dramatherapie en sportactiviteiten gaan we samen aan de slag en leer je op een andere manier naar jezelf te kijken en de wereld om je heen.

Het programma
De cursus vindt plaats op de Kraaghoeve en bestaat uit drie keer een reeks van 10 bijeenkomsten verspreid over een jaar. De bijeenkomsten vinden plaats op maandag- en donderdagochtend van 9.30 tot 12.30 uur. De intakegesprekken starten in september 2021 en de cursus in oktober 2021.

Meer informatie en aanmelden
Bekijk voor meer informatie de hier de volledige folder van de cursus.

Back To Top