Ga naar hoofdinhoud

Uitnodiging: familiebijeenkomst met aanschuiftafel

Beste familie en naasten,

Tijdens de vorige aanschuiftafel in april, gaf u aan geïnteresseerd te zijn om vaker op deze manier bij elkaar te komen. Graag geven wij -de Familieraad van Zeeuwse Gronden- u de kans om bij te praten en te luisteren op aanstaande donderdag 13 oktober. Uiteraard is er gelegenheid tot het stellen van vragen. Ook deze bijeenkomst is weer speciaal bestemd voor familie en naasten van cliënten die in zorg zijn bij Zeeuwse Gronden.

Locatie:
Equicentrum De Kraaghoeve
Adres: Kraagdijk 4, Terneuzen

Programma:

  • 17.00 uur: Inloop en welkom
  • 17.15 uur: Ina de Bruin, de Familievertrouwenspersoon van Zeeuwse Gronden, stelt zich voor en vertelt wat zij voor familie en naasten kan betekenen.
  • 17.30 uur: Dr. W. Otte, geneesheer-directeur en psychiater, geeft uitleg over het onderwerp “diagnosestelling bij clienten van Zeeuwse Gronden”.
  • 18.30 uur: Maaltijd met broodjes en soep tijdens informele kennismaking van de aanwezigen
  • 19.15 uur: Afsluiting

De bijeenkomst is informeel, wel willen we graag weten of u aanwezig zult zijn. Dit om rekening te houden met de catering. U kunt zich uiterlijk tot 7 oktober opgeven per e-mail via familieraad@zeeuwsegronden.nl of telefonisch via 0115-621314. Graag uw naam en het aantal aanwezige personen vermelden.

Hopelijk tot ziens op 13 oktober!

Met vriendelijke groeten,
Familieraad Zeeuwse Gronden

Back To Top