Ga naar hoofdinhoud

Vanaf 1 april te koop: ons enige echte kookboek ‘Over-koken’

Ons eigen kookboek Over-koken is uit! Er is lang en hard aan gewerkt, maar het resultaat mag er zeker zijn. In het boek vertellen cliënten en begeleiders, die samen onze maatschappelijke restaurants runnen, het verhaal achter hun favoriete recept. Ze zijn daarbij op een prachtige wijze in beeld gebracht. Het is een boek met bijzondere, persoonlijke verhalen, maar natuurlijk ook bomvol heerlijke recepten waar je thuis zelf mee aan de slag kunt.

Het boek kost slechts € 24,95 en is te verkrijgen op ons kantoor aan de Axelsestraat, op de Kraaghoeve en op al onze dagbestedingslocaties (waaronder onze vier restaurants). Betalen kan door het bedrag te storten op rekeningnummer NL90 RABO 0342 8870 33 t.n.v. Restaurants ZVL. Vermeld bij opmerkingen even je eigen naam en ‘kookboek’. Zo kunnen wij een boek voor je reserveren en klaarleggen op een locatie naar wens.

Heb je vragen over het boek of over het bestellen? Stuur dan een mailtje naar kookboek@zeeuwsegronden.nl, dan helpen onze collega’s je graag verder.

Back To Top