Ga naar hoofdinhoud

Verpleegkundig specialist ggz bij Zeeuwse Gronden (in Middelburg en omgeving)

Jouw werk als verpleegkundig specialist ggz

Als verpleegkundig specialist bij Zeeuwse Gronden heb je een onderscheidende functie. Je bent zeer deskundig op jouw vakgebied en levert een grote bijdrage aan de kwaliteit van de behandeling van cliënten. Intakes, crisisinterventies, diagnoses stellen, medicatie voorschrijven: het is voor jou bekend terrein. Je bent zelfstandig, maar werkt ook intensief samen met de psychiater, psychologen, begeleiders en andere disciplines. Jij weet echter als geen ander het overzicht te bewaren. Je bent de spil van het team.

Jouw kwaliteiten en professionele achtergrond

Eerst en vooral durf je stappen vooruit te denken en initiatieven te nemen waar de cliënten echt bij gebaat zijn. Bij Zeeuwse Gronden krijg je altijd de vrijheid om creatief te zijn en af te wijken van de standaard. Je houdt rekening met de visie van je collega’s, maar bent ook niet bang om knopen door te hakken. De rol van regiebehandelaar past perfect bij jou. Je bent up-to-date betreft de ontwikkelingen in jouw vakgebied.

Dan zijn er uiteraard nog wat belangrijke praktische zaken. Je beschikt over de Master Advanced Nurse Practitioner en je bent geregistreerd als verpleegkundig specialist ggz in het BIG-register. Het draaien van wachtdiensten is voor jou geen probleem.

Wat bieden wij jou

Je komt te werken in een unieke organisatie op het gebied van beschermd wonen, geïntegreerde zorg en dagbesteding voor mensen met een ernstige psychiatrische ziekte. Onze werkwijze kenmerkt zich door korte lijnen, het nauw betrekken van familie en een zerotolerancebeleid ten aanzien van drugs. Zeeuwse Gronden beschikt over twaalf kleinschalige woonlocaties en diverse dagbestedingsprojecten, waar bevlogen medewerkers elke dag weer met veel aandacht en betrokkenheid de zorg aan cliënten geven die zij nodig hebben. Ook bieden we door heel Zeeland zorg aan ambulante cliënten.

Een afwisselende baan binnen een snel groeiende ggz-organisatie is gegarandeerd. We gaan uit van een contract van gemiddeld 32 uur per week (meer of minder in overleg). We bieden een salaris conform functiegroep 65 en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden op basis van de cao ggz. Je krijgt daarnaast mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.

Solliciteren

Ben jij een bevlogen verpleegkundig specialist ggz en word je enthousiast van deze vacature? Solliciteer dan vóór 11 mei 2020 door je CV en motivatie te mailen naar vacature@zeeuwsegronden.nl.

Bij vragen kun je contact opnemen met behandelcoördinator Menno van Hoepen, m.vanhoepen@zeeuwsegronden.nl, 0115-621314.

Woon je nog niet in het mooie Zeeland, maar zou je met plezier verhuizen als je bij ons komt te werken? Neem gerust contact op voor advies. We denken graag mee.

Back To Top