Ga naar hoofdinhoud

Wim Otte nieuwe Geneesheer-Directeur van Zeeuwse Gronden

Per 1 juni jl. is binnen Zeeuwse Gronden een nieuwe Geneesheer-Directeur aangetreden. Het gaat om Wim Otte, 57 jaar, afkomstig uit Rotterdam, waar hij ook zijn opleiding genoot in het Erasmus Medisch Centrum. Hij is inmiddels bijna 25 jaar psychiater en heeft ruime ervaring opgebouwd in onder andere de volwassenen- en ouderenpsychiatrie, de ziekenhuis- en de acute psychiatrie. Zijn hart ligt bij de ambulante psychiatrie.  

Wim Otte heeft altijd een speciale belangstelling gehad voor het snijvlak van psychiatrie en recht, met name de rechtsbescherming van cliënten. Dat komt zeker nu in zijn nieuwe functie als Geneesheer-Directeur goed van pas. We zijn dan ook zeer verheugd met zijn aanstelling.

Geneesheer-Directeur heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot een complexe functie, niet in de laatste plaats door de invoering van de Wet op de verplichte GGZ. Daarnaast willen wij de Geneesheer-Directeur een onafhankelijk positie in de organisatie geven als het gaat om het toezicht op de kwaliteit en veiligheid van de patiëntenzorg.

Hiermee neemt Herman van Nuffel afscheid als Geneesheer-Directeur. Hij wil zich weer volledig wijden aan de directe patiëntenzorg. We willen Herman van Nuffel nog eens nadrukkelijk bedanken voor alle jaren dat hij de verantwoordelijkheid als Geneesheer-Directeur voor Zeeuwse Gronden op zich heeft genomen.

Back To Top