Ga naar hoofdinhoud

Woonbegeleider m/v Terneuzen, 32 uur

Zeeuwse Gronden is een instelling voor geestelijke gezondheidszorg. Wij bieden geïntegreerde zorg aan mensen met een ernstige psychiatrische aandoening, vanuit een samenhangend pakket van wonen, behandeling en dagbesteding. De betrokkenheid van familie vormt een kernwaarde. Zeeuwse Gronden heeft momenteel 12 woonlocaties en diverse dagbestedingsprojecten.

In verband met de uitbreiding van ons team zijn wij voor onze woonlocatie in Terneuzen op zoek naar een:

Woonbegeleider m/v, 32 uur

Voor onze woonlocatie in Terneuzen, de Groene Zwaan, zijn we op zoek naar een woonbegeleider voor 32 uur per week. In deze functie ondersteun en begeleid je cliënten in hun leefomgeving. Je draagt zorg voor de juiste begeleiding zoals afgesproken in een persoonlijk zorgplan. Dit is afgestemd op de persoonlijke behoeften van de cliënt. Daarnaast bewaak je natuurlijk de voortgang, signaleert en rapporteert tijdig. Je ondersteunt en stimuleert de cliënt in de zelfstandigheid door methodisch te werken. Indien nodig wordt medicatie verstrekt.

Wat vragen we?

  • een relevantie beroepsgerichte opleiding, minimaal MBO niveau 4;
  • ervaring in het begeleiden van mensen met een psychische kwetsbaarheid;
  • integer en betrouwbaar;
  • goede sociale vaardigheden en een empathisch vermogen;
  • in bezit van rijbewijs B.

Natuurlijk zijn er nog een aantal vaardigheden en kenmerken die we willen zien. Zoals goede communicatieve vaardigheden gezien alle contacten die je hebt. Je bent in staat om volledig zelfstandig je werkzaamheden uit te voeren en goed in teamverband te kunnen werken. Het is ook wel heel fijn als je stressbestendig bent en wat humor kunt meenemen!

Wat bieden we?
We gaan uit van een contract van 32 uur per week. Je start met een tijdelijk contract, waarna mogelijkheid tot verlenging of vaste overeenkomst. Werktijden in overleg volgens rooster, in principe zijn onze werktijden tussen 08:00 en 20:00. Het verrichten van wachtdiensten maakt onderdeel uit van deze functie. Je bent bereid een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen bij indiensttreding.

Salaris
Inschaling is conform CAO GGZ, afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Geïnteresseerd?
Wil jij graag deel uit maken onze organisatie? Reageer dan zeker op deze vacature. Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met hr@zeeuwsegronden.nl.

Back To Top